Beauty

Nagel Trend | Wit!

Meg_nails_essie copy_2

Ik ben dol op nagellak en heb elke week wel een ander kleurtje op. De zwart/wit trend van deze zomer vind ik fantastisch. Ook je nagels kunnen daaraan meedoen. Vooral witte nagels of een combinatie van zwart/wit ben ik steeds vaker tegengekomen. Witte nagels op een donkere huid, dat ziet er best mooi uit!. Ik werd geïnspireerd door deze foto’s:

 

meg_white_nails_inspiratie

Bijna elk cosmetica merk heeft wel een nagellak in een witte kleur. Omdat ik het niet te wit wilde, koos ik deze nagellak van het merk Essie (kleur: blanc, te koop bij de Etos, €9,99)

 

essie_nailpolish

Het is een transparante witte nagellak. Ik heb eerst een basecoat gebruikt en vervolgens twee laagjes aangebracht. Ik vind het effect van deze nagellak echt mooi. Het is niet te wit, waardoor het er best natuurlijk uitziet!

meg_essei_nails

Meg_nails_essie copy

Wat vind jij van deze trend?

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm