MyBlackHair Diary | Vj Aineko

 

Met een mooie bos vol natuurlijke krullen, een modellencarrière en een creatieve baan als VJ, heeft Kristel Doest (VJ Aineko) het maar druk! En hoe leuk is het om heerlijke mee te genieten van de activiteiten van deze naturalista en een kijkje achter de schermen te nemen? Dat het leuk is, bewijst Kristel vanaf nu elke week in haar eigen MyBlackHair Diary, waarin zij haar week van dag tot dag met ons deelt. Enjoy!

Tijd om mijn haar te doen. Ik heb nog niet echt een vaste routine, maar bepaalde dingen doe ik wel altijd, zoals: ik was mijn haar altijd eerst zonder het uit te kammen. Ik kam mijn haar alleen als het (handdoek) droog is, zodat het minder af breekt. En doordat ik mijn haar niet voor het wassen heb uitgekamd vind ik sneller bepaalde scheidingen terug, waardoor mijn haar weer makkelijker te verdelen is.

Ik deel het haar op en begin het uit te kammen.

Dit zijn de producten die ik deze keer heb gebruikt. Ik ben op zoek gegaan naar de grootste en goedkoopste fles moisturizer die ze in de winkel hadden, omdat mijn haar dik en extreem droog is. Ik wil niet meer zuinig moeten doen met kleine flesjes, dus heb deze grote fles voor € 8,- gekocht. Het ruikt erg lekker! Daarna heb ik mijn haar weer in 2 stranded twists gedraaid.

Druk bezig met het maken van de laatste visuals voor “Supressed & Suprised” en voor “Making Almere”.

In de middag snel apparatuur checken bij de pop up store in Almere. Snel wat eten halen en me klaar maken om naar ‘Musis Sacrum'(schouwburg) in Arnhem te rijden.

Dit is het effect als je de twists los maakt.

Opbouwen voordat de deur open gaat. Nog snel op advies van Victoria Koblenko een andere vlag gemaakt. Het werk van de Russische componist Dmitri Sjostakovitsj komt namelijk uit de tijd dat Stalin aan de macht was. Ik moest dus niet de Russische vlag van nu gebruiken, maar die van “vroeger”. Het decor was lekker theatraal met goud en Russisch rood.

Snel een foto in de toilet: Zo is het haar als je de krullen wat meer uit elkaar trekt.

Het Gelders Orkest aan het werk.

Afterparty en DJ duo `Uw danspartners in nood!’. Onder het genot van een glaasje wodka lekker geveejayd op Balkan muziek.

Ik kwam erg laat thuis en zoals altijd had ik geen zin om mijn haar te doen, dus heb ik m’n haar snel vast gerold in een grote krans. Past wel bij mijn Russische outfit, al zeg ik het zelf. 😉 Doekje erom en gaan slapen!

Zaterdag was de opening van de ‘Making Almere Pop Up Store’. Making Almere is een onderdeel van  International Architecture Biennale Rotterdam. De opening door  burgemeester Annemarie Jorritsma was een groot succes!

Deze foto is door Jordi gemaakt. Voor meer van zijn werk ga naar: www.jordihuisman.nl

Zondag was de bigi yari van mijn tante Gerda. Groot feest op z´n Surinaams! Dus dat betekent heel veel eten: bami, nasi, pom, pastei, twee soorten kip, en baka bana. Als toetje bojo en loempia! 😀 Op de foto is mijn nicht uit Suriname Sharon.


Even met de familie op de foto.

En natuurlijk moet er op elk Surinaams feest wel gedanst worden!

Tot volgende week!

1 REACTIE

De reactie mogelijkheid is uitgeschakeld