MyBlackHair Diary | VJ Aineko #9

 
 

 

Met een mooie bos vol natuurlijke krullen, een modellencarrière en een creatieve baan als VJ, heeft Kristel Doest (VJ Aineko) het maar druk! En hoe leuk is het om heerlijke mee te genieten van de activiteiten van deze naturalista en een kijkje achter de schermen te nemen? Dat het leuk is, bewijst Kristel elke week in haar eigen MyBlackHair Diary, waarin zij haar week van dag tot dag met ons deelt. Enjoy!

Het was weer een leuke week met veel afwisseling!

18 juni was het Glitter & Glamour buurtfeest in de Wierden(Almere Haven) en ik was daar om te filmen. Jong en oud was aanwezig. De muziek en het eten kwamen uit verschillende landen. Kraampjes met poffertjes, döner, roti en Afrikaanse snacks stonden naast elkaar. Heerlijk!

Die maandag daarna moest ik heel vroeg naar het Almere College in Dronten. Gelukkig niet in mijn eentje, maar samen met de organisatie van Stichting Twisted en anderen die een workshop gaven. Kinderen konden een workshop in o.a. VJen, DJen, breakdance, lyrical hip hop, fotografie en rappen volgen. Vervolgens werd er een presentatie in de aula van de maar liefst 11 workshops gegeven: Een groot succes!

De dag daarna ging ik naar het kantoor van het ITs Festival in Amsterdam. In overleg met de hoofd marketing & PR en technicus nam ik de ideeën voor een openingsfilm en visuals voor de award show door. Het festival is van 21 t/m 28 juni. De award show vindt plaats op donderdagavond 28 juni in het compagny theater.

Woensdagmiddag was het een drukke boel bij mij om de hoek. Met een klein feestje werd er een wijkwaardebon uitgedeeld. Een buurtbewoner had een plan ingediend bij Zelf Bedacht Zelf Gedaan waarin ze subsidie aanvroeg voor speeltoestellen voor de kleintjes uit de wijk. Dat heeft ervoor gezorgd dat een van die kinderen zelf voor nog meer toestellen een plan heeft ingediend. Volgens mij kan ik zonder twijfel zeggen dat hij vast de jongste subsidie aanvrager van Nederland is! (Het jongetje in de linker hoek beneden)

Na veel voorbereidingen was het vrijdag zo ver: Mijn eerste echte zelf georganiseerde fotoshoot! Met een auto vol kleding, schoenen, camera´s en beamers verliet ik bruja mijn huis.

Het was een groot succes! Natuurlijk dankzij de fantastische modellen en een bad- ass-amazing crew achter de schermen. Daarna hebben we de foto´s tijdens de workshop besproken en het gehad over de presentatie mogelijkheden.

Foto links onderaan door Richard Terborg

Ook benieuwd naar het eindresultaat van mij en de andere fotografie deelnemers?

Vrijdag 6 juli 2012
NABLIJVEN X SHOP FROM ANOTHER CLOSET
De Glasbak Almere (5 min lopen vanaf station Almere Muziekwijk)
Lierstraat 21
1312 JZ Almere Muziekwijk

Kleding inleveren: 19.00 uur
Deur open: 20.00 uur – 00.00 uur
Entree: € 5,-

Expo’s: Photography (Linda Stulic), Tattoo Art (Ink School), Fashiondesign (Charity Caja Callisty)
DJ’s: Red&Rood, WIJZIJNGEENDJS
Stands: GingerCheyenne, Ydeltuyt, Melila, Reintroduced, Flower Power Feathers & Vintagenius
Verder: Picknick, drankje en polaroidmeisjes

 Ga voor meer info naar: www.nablijven.net

 
 
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul je reactie in!
Vul hier uw naam in