Black Hair

MyBlackHair Diary | Vj Aineko

aineko22_16

Vj Aineko maakte in de maand februari heel wat mee. Het was een slecht begin van de maand, waarin ze van de autoweg slipte. Maar gelukkig heeft ze ook leuke dingen gedaan, zoals een kort bezoek aan Antwerpen om haar trouwringen op te halen. Neem een kijkje in het leven van deze natural Vj!

26 januari

aineko22_1

aineko22_2

 

Zaterdag 26 januari was mijn moeder jarig! De dag van te voren heb ik haar geholpen met de pastei.

Op haar verjaardag zag ze er stunning uit! Helemaal hip in de zwart wit look. Na het eten ging ik door naar Encore.

aineko22.5

aineko22_3

Bij Encore draaide DJ Hokuto uit Japan, dus ik gebruikte ook visuals met geisha´s en samurai in de mix om de sfeer te versterken. Zelf droeg ik een roze met daarover een zwart kimono-achtige bloes.

 1 februari

aineko22.10

Februari begon niet goed. Ik slipte van de autoweg en reed vol in op een andere auto. Gelukkig mankeerden de bestuurder en ik helemaal niks.

 2 februari

aineko22_4

aineko22_5

aineko22_6

De dag daarna moest ik naar de studio van Radio 538 in Hilversum. Ik heb daar geveejayd en het was live op tv te zien. Aan het einde werd ik nog geïnterviewd. Daarna moest ik snel door naar Amsterdam om te VJ-en bij Encore.

9 februari

aineko22.17

aineko22_7

Deze zaterdag had Encore een Caribisch Carnaval & Mardi Grass thema. Er dansten uitgedoste danseressen door het publiek, gevolgd door een brassband. Net als bij Mardi Grass werden er kraalkettingen uitgedeeld.

13 februari

aineko22.20

aineko22_8

Dinsdag gingen we een midweekje naar Antwerpen. Toen we de stad in gingen zagen we Chinese leeuwen “dansers”, vanwege het Chinese nieuw jaar. De leeuwendans is een dans uit een Chinese eeuwenoude traditie en wordt geacht geluk en voorspoed te brengen. Het speelt een belangrijke rol in de traditionele Chinese godsdienst en op Chinese feestdagen. We volgden ze door de straat en eindigden bij een Mexicaans restaurant Pollo Loco.

14 februari

aineko22_9

De volgende dag was het Valentijnsdag en heb ik me gedressed in rood, maar wel met een stoer randje a la Rihanna. We gingen doen waar we voor naar Antwerpen zijn gekomen: onze trouwringen op halen!

aineko22.25

aineko22_10

aineko22_11

Die avond hebben we voor het eerst Koreaanse barbecue gegeten. Mijn Rihanna look ruilde ik in voor een dikke roze trui en sjaal, want het was echt super koud! Het eten was wel interessant: je kunt kiezen uit verschillende soorten gemarineerd vlees. Het vlees gaat op een grill dat ingebouwd is in de tafel. Daarnaast krijg je kleine side dishes en we hebben ook een soort hot pot gerecht besteld.

15 februari

aineko22_12

Vrijdag gingen we weer terug. We gingen ook langs podium de Meester in Almere voor het feest Woop Woop. VJ V-Jaay moest ik toch even zien nu ze om de hoek van me aan het werk was. 🙂

16 februari

aineko22_13

Deze zaterdag had Encore het betoverende thema: Its Magic! In de hal van de Melkweg was er een goochelaar die trucjes deed.

aineko22_14

Voor Love Deluxx heb ik voor hun feest 80’s 90’s 00’s In The Mixx een promo in elkaar gezet. Het feest is 11 mei, dus zet die alvast in je agenda!

Je vind meer informatie op http://inthemixx.info/

23 februari

aineko22_15

Afgelopen zaterdag had ik niet zo een goeie avond. Ik zat anderhalf uur op de snelweg vast omdat er een kettingbotsing op de A1 bij Muiden was. Ik kwam dus erg laat in de Melkweg aan. Het erge is dat na 90 minuten er iemand in het publiek drinken in de lucht gooide, wat op mijn laptoppen belande.

Waarom doen mensen dat toch???

Mijn laptops begonnen te crashen en kon helaas niet verder VJen. Gelukkig deden ze het weer na een goeie nacht drogen bij de verwarming.

Aanstaande zaterdag 3 maart is Big Sean bij Encore. Dat wil je niet missen!

See you next time!

 

 

 

 

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm