Black Hair

MyBlackHair Diary || VJ Aineko

Met een mooie bos vol natuurlijke krullen, een modellencarrière en een creatieve baan als VJ, heeft Kristel Doest (VJ Aineko) het maar druk! En hoe leuk is het om heerlijke mee te genieten van de activiteiten van deze naturalista en een kijkje achter de schermen te nemen? Dat het leuk is, bewijst Kristel vanaf nu elke week in haar eigen MyBlackHair Diary, waarin zij haar week van dag tot dag met ons deelt. Enjoy!

Vorige week kreeg ik via veejays.com een hele toffe VJ opdracht. VJen bij een besloten Heineken feest in Amsterdam. Omdat er bij dit feest heel veel met de zangers, dansers en het decor zou gebeuren, kwamen de art director, de boeker en ik als VJ, bij elkaar op het boekingskantoor om het concept en draaiboek door te nemen.

De dag daarna ging ik ook langs VjAcademy. De nieuwe lichting die voor dit jaar zijn geselecteerd mocht met een kleine opdracht mee helpen. Degene die het beste de opdracht had uitgevoerd mocht mee naar het het feest om mee te VJen.

Tijd om mijn haar weer te doen. Ik ben aan de slag gegaan met de EXPRESS Instant Moisturizing Conditioner van Design Essentials, die ik van mijn vriendin Daniela had gekregen. Terwijl ik het product net in mijn haar had gesmeerd werd ik gebeld dat ik snel iets naar Diemen moest brengen. Wat nu???

Dit kwam ik toevallig geluk een dag van te voren tegen:

http://www.kisforkinky.com/2010/09/17/how-can-i-deep-condition-my-natural-hair-during-the-day/

 

Als je weggaat, breng je de conditioner aan op je haar en doe je een plastic zal om je haar. Daar bind je een doek omheen en je kan de hele dag je ding doen, terwijl je haar een deep conditioning krijgt. Het resultaat was wel goed, maar mijn haar bleef er toch droog door…

In dezelfde week ging ik na een lange tijd weer naar een concert in Amsterdam. Het was lekker weer , dus kon ik eindelijk m´n nieuwe witte (nep) leren cropped top van de H&M aan trekken.

Jarle Bernhoft was fantastisch! Een zanger uit Noorwegen, met een heerlijke soul stem.

Deze week was dus de grote VJ opdracht. Het feest begon om 20:00 uur, maar ik was er al om 16:00 uur om op te bouwen en mijn VJ set te testen.

Het feest ging van een historische walking dinner over naar een futuristische clubevent met DJ Audry Napoleon. Het was een geslaagde avond die eindigde met een patatje mayo rond 02:00 uur: Erg lekker na 6 uur non stop VJen. En Marilene van de VjAcademy had het ook naar haar zin!

De afgelopen week ben ik natuurlijk verder gegaan met de fotografie workshop en de voorbereidingen voor de fotoshoot. Veel handige compositie en Photoshop tips gekregen.

Ik heb veel leuke aanmeldingen gekregen van meiden in verschillende maten en kleuren. Ook alle haartypes zijn voorbij gekomen, wat me blij maakt om te zien, is hoe divers de schoonheid in Nederland. Dank jullie allemaal voor de aanmeldingen!

Volgende week vind de fotoshoot met 2 modellen plaats, dus tot de volgende blog post!

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm