Black Hair

MyBlackHair Diary | Vj Aineko #6

Met een mooie bos natuurlijke krullen, een modellen carrière en een creatieve baan als VJ, heeft Kristel Doest (VJ Aineko) het maar druk! En hoe leuk is het om heerlijk mee te genieten van de activiteiten van deze naturalista en een kijkje achter de schermen te nemen? Dat het leuk is, bewijst Kristel in haar eigen MyBlackHair Diary, waarin zij haar maand van week tot week met ons deelt.

Eerst ter correctie van mijn vorige blog:

Er zijn in Nederland 6 Sisterlocks locticians die de Sisterlocks training gevolgd hebben en geregistreerd staan op Sisterlocks.com. Daarvan zijn er 3 gecertificeerd. Daar zit Vanessa nog niet bij, maar als ze zo door blijft gaan met haar trainingen twijfel ik er geen moment over dat ze binnenkort daar op zal staan. 😀

aineko1

aineko2

Nu dat de eerste 3 maanden voorbij zijn, begin ik eindelijk te genieten van m’n zwangerschap. Na weken niet kunnen eten en alleen maar afvallen en in bed liggen, eet ik nu voor twee (met veel plezier) en kickt er een extreem vroege nesteldrang in, wat betekend alvast shoppen voor babyspulletjes. 🙂

aineko3

Naast babyspullen hebben we ook eindelijk een nieuw bed gekocht. En omdat ik nu niet meer zware dingen mag tillen heeft mijn man het in z’n eentje gedaan. Het minste wat ik dan kan doen is een lekker ontbijtje op bed maken: Thee, koffie, brood met ei en fruit. Goed begin van de dag.

aineko4

Lazy hair dayzzz… Heerlijk zo’n hairwrap. Met het warme weer kan ik mijn winterjas inruilen voor mijn nep leren jasje en trenchcoat. Ook zeg ik bye bye tegen mijn laarzen en wissel ik deze in voor flats.

aineko5

aineko6

Ik ben ook met mijn moeder, broertje en zusje naar Oostpoort gegaan; het nieuwe winkelgebied in Amsterdam Oost. Het is er zeker gezellig. Na een beetje shoppen eindigde we bij een lunchroom langs Linnaeustraat met tosti ́s gebak en warme chocomel met slagroom.

aineko7

aineko8

Na een lange tijd heb ik weer afgesproken met mijn ex collega’s van Stichting Jongeren Amsterdam (SJA) en Be at the Media. We hebben heerlijk Mexicaans gegeten bij La Margarita. Helaas kon ik niet mee doen met de pitcher magarita ( moest het houden bij sinaasappelsap) en mannen die zich aan de single ladies aanboden, maar het was hoe dan ook een leuke avond met veel gelach.

aineko9 aineko10 aineko11

Met moederdag was het heerlijk eten bij mijn prachtige en lieve moeder. We aten kip uit de oven, bruine bonen met rijst en heri heri. Ik kon nog net in mijn witte kanten bodycon jurkje. En dit keer heb ik mijn doek een beetje opgepimpt met een band (van een kapotte haarband) waar spikes en rozen op vast zitten.

aineko12 aineko13

Op het ROC gaan de 3D lessen goed! Zo hebben de studenten hun eerste 3D model gemaakt en leren texturen (het aankleden/inkleuren van hun model).

aineko14 aineko15

Op marktplaats heb ik een prachtige vintage wieg gevonden voor maar € 20,-. Het was wel helemaal in Limburg… Maar het werd zonnig weer dus daarom hadden we maar besloten om er een roadtripje van te maken. Ik heb Cd’tjes van o.a. Beyoncé, Bruno Mars, Kanye en Jay Z gebrand. Onderweg hebben we ijsje gegeten en terug in Almere hebben we nog even een terrasje gepakt.
Kaftan en wijde tricot broek van de H&M .

aineko16

Met dit zonnetje heb ik ook lekker in de tuin gezeten, waar ik bezoek kreeg van de nieuwe kater in de buurt: Mick. Mick is nog maar een kitten, maar mijn grote katers zijn superbang voor hem. XD
Helaas geen Starbucks in Almere, dus heb ik hun nieuwe Frappuccino geprobeerd die je in de supermarkt kan halen: Het is wel oke… maar kan niet tippen aan eentje die vlak voor je neus in de Starbucks wordt gemaakt. Ook maar eens de Albert Heijn cronut geprobeerd: Het is wel lekker, maar het zal vast niet zo smaken als de wereldberoemde crontus uit New York. 🙂

aineko17

Hoewel ik niet meer bij Ipsy werk werd ik toch uitgenodigd voor hun vrouwendag. Een dag waarop de vrouwelijke collega’s lekker bij elkaar kwamen om te eten en te dansen. Ik vond het echt superlief dat ik als ex-collega toch werd uitgenodigd. Het is altijd een fijne sfeer: Echt multiculti. Het muziek gaat van Turks, naar Marokkaans en dan weer naar salsa muziek.
We leren elkaar buikdansen en er was ook een Zumba lesje. Terwijl ik er zat dacht ik: “Dit is toch een prachtig voorbeeld van hoe verschillende culturen zonder moeite met elkaar overweg kunnen?” Iets wat me weer hoopvol maakte na alle negatieve media en racisme in NL van de laatste tijd.

aineko18 aineko19

Ook was het een soort babyshower voor de zwangere dames onderons. Er was een opblaas ooievaar, salades, cupcakes en een taart allemaal door deze amazing dames zelf gemaakt.
En voordat ik wegging kreeg ik ook nog cadeautjes van dit fantastische team. Een pakket met rompertjes, slabbertjes, sokjes, mutjes en nog veel meer. Thank you ladies! Echt superlief!

aineko21 aineko20

Ook ben ik deze maand (na het stemmen voor de Europese verkiezingen) de zwangerbox van ‘Ouders van Nu’ bij de Etos gaan ophalen. Er zitten interessante zwangerschap/ouders tijdschriften in en leuke samples zoals een speen, pamper en alcoholvrije drankjes. Je kunt het aanvragen op hun website oudersvannu.nl

aineko22

Voor een lunch met mijn moeder heb ik een grote twist out gedaan. Ik heb de Honey hair milk van Sheado gebruikt. Hoewel het een heerlijk product is, weet ik niet of het voor mijn haar voldoende is. Het ruikt naar cocos (waar ik niet echt fan van ben) en lijkt mijn haar niet voldoende vocht te geven. Ik heb toch meer baat bij “vettere” producten. Het geeft je haar wel een zacht gevoel en ik denk dat het voor een fijner haartype zeker goed zal werken. De Honey hair mil en meer kun je hier bestellen.

aineko23

De lunch was dit keer een gezonde salade bij La Place. En wie zegt dat zwangere vrouwen geen cropped tops kunnen dragen? Met een maxi rok (die je wat hoger optrekt) erbij kun je nog prima met de trends van nu mee gaan. 😀 Ook moet ik kwijt dat ik tot nu toe geen enkele leuke site met hippe positiekleding heb kunnen vinden… Nou de Topshop doet het beter dan anderen.

aineko24

Lekker de stad in om saotosoep te eten bij de Luck King & Hong.

aineko25

Daarna is Rashleigh begonnen met het ledikantje in elkaar te zetten. aineko26 aineko27

Al een tijdje willen Rashleigh en ik onze ouders bedanken voor alle steun tijdens de voorbereidingen van de bruiloft, maar door drukte kwam het er elke keer niet van. Omdat we 1 juni alweer een jaar getrouwd zijn, is het ons toch gelukt om daarvoor nog even af te spreken.
Nu werd het ook iets meer het vieren van de zwangerschap en het kleinkind waarvan onze ouders alle vier grootouders zullen worden.

aineko28 aineko29

Het was bij Strandbrasserie De Jutters in Almere Haven. Een paar maanden geleden had ik daar een waardebon van gekregen voor het meewerken aan de “Het kan in Almere” campagne. Tot mijn verassing was het bij het strand waar ik hele leuke jeugdherinneringen aan heb. Wie weet kom ik hier later ook met mijn kind. Het menu is simpel en lekker. We hadden o.a. borrelhapjes en de uitsmijters werden goed gekeurd door de ouders. www.dejutteralmere.nl

aineko30

Ik zei tegen mijn man dat ik elk jaar mijn bruidsjurk wil aantrekken voor onze anniversary om te kijken of ik er nog in pas. Ik had niet verwacht dat het eerste jaar meteen een uitdaging zou worden, maar met mijn kleine babybump pas ik er toch wel in. 😀
Haarband met bloemen € 6,99 bij de H&M

Volgende keer schrijf ik over mijn 1 year anniversary weekendje weg en natuurlijk nog veel meer. Geniet van het zonnetje!

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm