Beauty

MyBlackHair Diary: VJ Aineko

Met een mooie bos vol natuurlijke krullen, een modellencarrière en een creatieve baan als VJ, heeft Kristel Doest (VJ Aineko) het maar druk! En hoe leuk is het om heerlijke mee te genieten van de activiteiten van deze naturalista en een kijkje achter de schermen te nemen? Dat het leuk is, bewijst Kristel vanaf nu twee keer per maand in haar eigen MyBlackHair Diary, waarin zij haar week van dag tot dag met ons deelt. Enjoy!

Deze week ben ik begonnen met een fotografie workshop van Stichting Twisted. De workshop valt binnen het programma Nablijven dat wordt gegeven door fotografe Linda Stulic. Na de eerste les ben ik meteen in de tuin wat ideeën op papier gaan zetten.

www.stichtingtwisted.nl ||  http://www.nablijven.net || http://www.lindastulic.com

Maar wat me deze week vooral bezig heeft gehouden zijn de voorbereidingen voor een belangrijke presentatie. Op het kantoor van Unibail Rodamco vertelde ik over de verschillende mogelijkheden van VJen aan mensen van de gemeente Almere en andere partners.

Met het warme weer ging ik dit weekend lekker naar de kermis in Almere Centrum. Partners in crime: Jerrel en Rashleigh.

Almost doesnt count!

Mijn broertje had meer geluk. 😀

Voor mijn fotografie workshop gaat elke deelnemer een fotoserie schieten. Het eindresultaat wordt 6 juli tijdens een expositie in De Glasbak (Cultureel centrum in Almere) vertoont.

In de week van 18 juni wil ik een fotoshoot inplannen. Ik ben op zoek naar knappe naturalistas die model voor mijn fotoserie willen staan:

Ben jij een mooie meid met haartype 3A/B/C of 4A/B/C?

Heb je een lengte van 1,70m tot 1,82m en kledingmaat +/- 36?

Vind je het leuk om voor de camera te staan?

Mail dan een  portretfoto en bodyshot o.v.v. “aanmelding model” naar contact@aineko.nl

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm