MyBlackHair Diary || Vj Aineko


Met een mooie bos vol natuurlijke krullen, een modellencarrière en een creatieve baan als VJ, heeft Kristel Doest (VJ Aineko) het maar druk! En hoe leuk is het om heerlijke mee te genieten van de activiteiten van deze naturalista en een kijkje achter de schermen te nemen? Dat het leuk is, bewijst Kristel vanaf nu elke week in haar eigen MyBlackHair Diary, waarin zij haar week van dag tot dag met ons deelt. Enjoy!
Deze week was ik druk bezig met de laatste voorbereidingen voor mijn zusjes bruiloft.

Voor de grote dag vroegen Eveline (zus van de bruidegom en co-ceremoniemeester) en ik aan familie en vrienden of ze foto´s van het bruidspaar naar mij wilden sturen zodat ik er een leuke slideshow van kon maken die op de dag zelf vertoont kon worden. Nadat ik een groot deel 2 dagen voor de bruiloft ontvangen had kon ik beginnen met inscannen van de foto´s.

Het filmpje was al 2 uur bezig met uit renderen, maar nog steeds niet klaar, dus ik moest het softwareprogramma Adobe Media Encoder en mijn laptop aan laten terwijl ik naar mijn eerste manicure/pedicure ging. Lucky girl dat ik was, want ik werd door 2 aardige heren geholpen! 😉


Aaarrggg! Laat nooit dingen tot het laatste moment: Tijdens het uit renderen van het filmpje viel de stroom uit! Ik kon wel huilen, moest ik weer helemaal op nieuw beginnen…

Snel mijn laatste outfit check up: Kijken of dubbelzijdig tape mijn jurk op z’n plek houdt, want we willen natuurlijk geen kiekeboobmoment. Het jasje was voor de ceremonie in de kerk, wel zo netjes.

Deze week heb ik ook verschillende dingen met mijn haar uitgeprobeerd. Een twist out op  2 weken oud gesteild haar. Om mijn haar vanaf de wortels tot aan de puntjes te krullen heb ik aan de uiteindes krulspelden vast gemaakt voordat ik ging slapen. Deze handige tip vond ik op  beautifulcoils.blogspot.com


Ook wou ik net als Zoe Saldana een milkmaid braid op mijn kroeshaar proberen.

Mijn haar heeft na het steilen net genoeg lengte om het voor elkaar te krijgen.  Maar als je de lengte niet hebt kun je het natuurlijk altijd faken, zie hier hoe:


 

De grote dag.

De toost werd gemaakt door mijn vader. We hadden champagne met een Hibiscusbloem op de bodem.

Na de suprise dans van de bruid voor de bruidegom ging de beamer aan. Iedereen bleef er minuten lang naar staren, wat me wel zenuwachtig maakte, want niemand was meer aan het dansen! Mijn zusje vond het zou leuk om foto´s van haar met haar vrienden en familie in te zien: Tears of happiness!

Gelukkig ging iedereen na een tijdje weer door met dansen!

Eindelijk een moment rust. Als ceremoniemeester ren je veel meer rond dan ik dacht.
Voor de bruiloft heb ik mijn haar een beetje bij getangt. Dit keer met Hair Polisher Heat Protector Straightening Serum van IC. Het werkt ontzettend goed en geeft het haar veel glans!

Tot de volgende keer!

www.aineko.nl

@vjaineko

 
 
 
 
 
 

1 REACTIE

De reactie mogelijkheid is uitgeschakeld