Black Hair

MyBlackHair Diary | Vj Aineko #4

Met een mooie bos vol natuurlijke krullen, een modellen carrière en een creatieve baan als VJ, heeft Kristel Doest (VJ Aineko) het maar druk! En hoe leuk is het om heerlijk mee te genieten van de activiteiten van deze naturalista en een kijkje achter de schermen te nemen? Dat het leuk is, bewijst Kristel in haar eigen MyBlackHair Diary, waarin zij haar maand van week tot week met ons deelt.

De afgelopen maand ben ik heel erg ziek geweest dus heb helaas niet zoveel te melden.

maart_1

Latin Village

maart_2

maart_3

15 maart was Latin Village. Maar helaas was ik dus ziek. Er was een andere VJ die de grote zaal mooi verlichtte.

maart_4

maart_5

En in ook in de Latin Village Lounge in de zaal deed mijn VJ Delight het erg leuk. Ik heb haar gebeld, zodat ze voor mij in kon vallen. Latin Village heeft een prachtige aftermovie gemaakt, die je hier kunt checken:

https://www.youtube.com/watch?v=6gWKKCwstrM

Het kan in Almere!

maart_7

De Het kan In Almere campagne is gestart!

De webportal is online en hier kun je mijn pagina bekijken:

www.hetkaninalmere.nl/kristel

maart_8

De posters zijn al in Almere gezien. Kijk mijn moeder zo trots! XD Maar mijn poster was ook te zien op het Amstelstation in Amsterdam.

 “Het Kan In Almere” borrel

maart_9

Het reclame bureau dat deze campagne heeft opgezet, had een korte borrel georganiseerd. De mensen met wie zij de campagne willen voortzetten waren uitgenodigd. Een meneer van Almere Citymall 036 kwam langs om een bedank speech te geven. We kregen onze foto op canvas en een leuke waardebon mee.

maart_10

Na een lange tijd zag ik Bastiaan van Stichting ArtCulture weer. Het was leuk om bij te kleppen, want ook hij bouwt zijn huis in Almere Poort. Bekijk zijn profiel hier:

www.hetkaninalmere.nl/bastiaan

maart_11

Ik was nog niet helemaal lekker, maar ging toch naar deze borrel. Het was in Almere en duurde niet zolang. Met een opvallende lippenstift, groot haar en bold print kan je ook altijd heel goed faken dat je superlekker in je vel zit. ;D

Blousejurk een paar weken geleden voor € 49,95 gekocht bij de H&M op bij de Dam in Amsterdam.

Vote or die!

maart_12

Woensdag 19 maart waren de gemeenteraadsverkiezingen. Ik zeg altijd: Als je niet stemt, mag je ook niet zeuren over wat er niet goed gaat in Nederland. 😉

Dus ik ben gaan stemmen. Helaas heeft de PVV toch weer de meerderheid in Almere gekregen, maar waarschijnlijk komen ze net als de vorige keer toch niet in het college. Helemaal niet nadat Wilders met zijn “Minder Marokkanen” in het nieuws is gekomen en iedereen aangifte tegen hem doet.

 Natural black hair Event 

maart_13 maart_14 maart_15

Voor het natural black hair event in Pakhuis de zwijger heb ik mijn fashion foto en videoshoot mogen projecteren. Zelf was ik er niet bij, maar ik heb alvast wat Sneak Peak foto´s ontvangen. :). Klik hier om het beeld te bekijken.

Zelfs Taren Guy, die een workshop gaf, heeft mijn werk op Instagram gepost! Klik op de link hieronder om haar korte filmpje te zien:

http://instagram.com/p/l0Xdj7yJL8/

 Back to school

maart_16 maart_17

Na een paar weken gemist te hebben, heb ik de les met de game opleiding weer opgepakt.

We hebben de 2D platform game animatie afgerond en zijn begonnen met het ontwerpen van een karakter voor een loop animatie. In mijn volgend blog zul je het eindresultaat te zien krijgen. 😀

Volgende keer: Eindelijk lente!

Wat zal ik toch aan trekken en wat moet nou echt uit de kast?

www.aineko.com

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm