Black Hair

MyBlackHair Diary | Vj Aineko #31

Met een mooie bos vol natuurlijke krullen, een modellencarrière en een creatieve baan als VJ, heeft Kristel Doest (VJ Aineko) het maar druk! En hoe leuk is het om heerlijk mee te genieten van de activiteiten van deze naturalista en een kijkje achter de schermen te nemen? Dat het leuk is, bewijst Kristel in haar eigen MyBlackHair Diary, waarin zij haar maand van week tot week met ons deelt.

Deze maand mocht Kristel zich weer in een trouwjurk hijssen. Dit keer niet om te trouwen, maar voor een fotoshoot. Ook had ze wat afspraken met oude bekenden en ging ze natuurlijk aan de slag als VJ.

Enjoy!

aineko31

aineko31.2

 

Terug van vakantie betekent voor mij weer elke week Encore! Ik was nog in de vakantie vibe, dus heb ik volop kleurrijke visuals gebruikt :).  Ik heb maar 1 souvenirtje uit Tunesie mee genomen. Een ketting met heel veel kleine vleugeltjes er aan.

Wedding Wonderland

aineko31.3 aineko31.4

Wedding Wonderland is een grote bruidswinkel die ongeveer een jaar geleden in Almere is gevestigd. Voor hun website moesten er gala- en een paar bruidsjurken op de foto. Elma van Putten (een vriendin van mij) zou de foto´s maken.

aineko31.5

Zij vroeg mij als model en ik was natuurlijk blij dat ik als één van de vier modellen al die mooie jurken aan mocht trekken. 😀

aineko31.6

Bekijk deze betaalbare avondjurken op:

www.weddingwonderland.nl/avondjurken

Lunch met Daniela

aineko31.7

Na eeuwen heb ik eindelijk een lunchdate met Daniela gehad. Ze werkt midden in Amsterdam centrum bij Travelbird.

aineko31.8

De werkvloer is lekker jong ingericht. Er waren muurstickers van neo pop artiest Selwyn Senatori waarop stond ‘champagne in the morning’ of ‘it’s not a job, but a lifestyle’. Er was ook een ruimte waar het plafond vol hing met vogelkooitjes en discoballen: zo dope!

aineko31.9 aineko31.10

Daarna ging ik lekker de winkelstraat in. In de etalages veel zwarte kleding. MTV deed een suffe PR stunt voor de Awardshow waarbij je gratis kaartjes voor een concert kon winnen.

En ik was superblij om te zien dat Amsterdam eindelijk een Urban Outfitters heeft! 😀

Encore

aineko_31l aineko31.12

Bij Encore hadden we weer ons Picture Perfect thema. Het was weer bomvol. Ik kwam tijdens mijn break m’n girl Jayo tegen, dus dan moet ik toch even een dansje doen voordat ik weer verder ga VJ-en.

 

Bloemenbar

aineko31_13

Michelle heb ik voor het laatst op de HKU gezien. We volgden dezelfde opleiding, maar het was uiteindelijk toch niet haar ding. Na 11 jaar zie ik haar weer en het was weer als vanouds. We deden drankjes in de Bloemenbar in Amsterdam Centrum. Een relaxte plek, die qua interieur lekker crea is ingericht.

aineko31.14

She is doing great! Ze is een grafische vormgever en hoewel ze het misschien niet heeft gewonnen, was ze dit jaar zelfs genomineerd voor de Viva 400. In de gaten houden dus!

Beetje klussen

aineko31.15

Mijn schoonmoeder gaat verhuizen naar het huis van haar vader. Er moet heel veel opgeknapt worden, dus Rashleigh en ik zijn een middagje langs gegaan om stenen te sjouwen. Eén muur is eruit geslagen en dat zorgt voor veel bakstenen. Met z’n drieën zijn we een uur bezig geweest om die bakstenen van dat muurtje naar buiten te brengen.

 ROCva

aineko31.16 aineko31.17

Op het ROCva gaan de animatielessen vrolijk verder. We hebben een informatief animatiefilmpje gemaakt. De studenten kwamen met leuke onderwerpen, zoals online daten of een uitgaansagenda. Binnenkort zijn deze korte items te zien op de tv’s in de hallen.

Date

aineko31.18

Uit eten gaan is altijd een leuke bezigheid. Rashleigh en ik zijn al een tijdje fan van Thai Go en hebben meerdere keren via thuisbezorgd bij hen besteld. Dit keer zijn we dus in het restaurant gaan eten: vis in rode curry en eend in groene curry, verrukkelijk!


Dwaze Zaken

aineko31.19

In diezelfde week ben ik ook met Camilla Meuren een kop koffie gaan doen in Dwaze Zaken, vlak bij Amsterdam Centraal Station. Zij heeft de stichting Verwend Nest opgericht. Een stichting die op een vernieuwende manier theater naar het publiek zal brengen. Ik ga helpen met de PR en marketing voor hun eerste theaterstuk, dus hier zullen jullie meer van horen. 🙂

aineko31.20

And have I told you I like Starbucks? No? I love Starbucks! Op de terugweg kreeg ik een gratis grote warme chocolademelk met slagroom, omdat ze mijn vorige bestelling niet goed hadden. Free stuff always tastes better. ;D

Encore

aineko31.211

Bij Encore was het business zoals gewoon. Veel gelachen om Mr. Simpson. Prime ging los met zijn smokegun, terwijl Irwan weer gruwelijk draaide en er hier en daar bij zong: daarvoor krijg je special-DJ-skill punten van mij!

aineko31.22

Ik had geen zin om me op te tutten, dus heb ik lekker mijn Encore t-shirt aangetrokken, maar ik had liever de trui van de jongen hierboven aan gehad. Veel respect voor deze organisatie:

www.facebook.com/zwartepietisblackface

Almere promoten
aineko31.23

In november ben ik geïnterviewd door iemand van gemeente Almere. Er gaat een website gemaakt worden waarin de interviews en foto´s van zo’n 400 Almeerders op komt. Dit is om mensen verschillende verhalen van Almere te laten zien.

aineko31.24

Ik reed langs de kavel waar ons huis gebouwd gaat worden. Achter onze kavel is er een heel flatgebouw dar er de laatste keer nog niet was. We zijn ook in Almere centrum en Oostvaarders plassen foto´s gaan maken.

Uit eten

aineko31.25 aineko31.25.

Om te vieren dat het verbouwen van Magda´s huis nu officieel echt mag beginnen, zijn we met de familie gaan uit eten in Amsterdam  bij restaurant Djokja. Heerlijk en authentiek Indonesisch eten, kan er bij mij altijd in.

aineko31.27

Dit is alweer mijn laatste blog van dit jaar!

In mijn volgende blog gaat het natuurlijk om de feestdagen! Wat heb ik gedaan met Sinterklaas? Wat zal ik eten met Kerst?  Waar zal ik Oudjaarsavond feesten en VJen? Oke, die verklap ik wel alvast, want dan kun je erbij zijn als je wilt:

Het Klassenfeestje @ Stadsschouwburg Amsterdam. www.ea-events.com

En wat zijn de Nieuwjaars voornemens?

Tot m´n volgende blog,
tot volgend jaar!

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm