MyBlackHair Diary | Vj Aineko


Met een mooie bos vol natuurlijke krullen, een modellencarrière en een creatieve baan als VJ, heeft Kristel Doest (VJ Aineko) het maar druk! En hoe leuk is het om heerlijke mee te genieten van de activiteiten van deze naturalista en een kijkje achter de schermen te nemen? Dat het leuk is, bewijst Kristel vanaf nu elke week in haar eigen MyBlackHair Diary, waarin zij haar week van dag tot dag met ons deelt. Enjoy!

Koninginnedag! Eindelijk mooi weer om een leuk lente outfit samen te stellen en met m’n vriend de stad in te gaan.


Almere centrum in! Het kinderterrein vond ik stiekem het leukst: Segways, skelters, klimmuren, springkussens, etc. Supercute!


Terug in de grote-mensen-wereld was het dansen op Grote Markt plein, een biertje drinken (het is wel Koninginnedag )  en luisteren naar Rockaoke. Rockaoke is karaoke terwijl een rockband je live begeleid. Tijdens Rockaoke konden de festivalgangers voor een gevuld plein hun zangkwaliteiten laten horen. Daar moet je best lef voor hebben!


Voor het slapen gaan heb ik mijn haar in 2 lange twists gedraaid. De uiteindes heb ik in 2 buns met haarspelden vast gemaakt.


De Cabana producten zijn binnen! Check mijn awesome make up spiegeltje met LED verlichting: Handig voor in de club.


Deze week moest ik VJen bij Tivoli Loves Friday een clubfeest van Tivoli aan de Oudegracht in Utrecht. Op verzoek van de organisatie heb ik het nieuwe artwork tot een logo filmpje verwerkt.


In Tivoli was het snel een kop koffie, daarna opbouwen, een paar dope beats van DJ team DuoPenaugthy beluisteren en een beetje dollen met de mensen van de crew.


Ik ben het helemaal met de MC eens! Bij`Paper Planes´ van M.I.A. moet je altijd je onzichtbare shotgun schieten.


DuoPenaughty draaide een leuke eclectische mix van 90s, pop en hiphop. DouPenaughty draaide ook een paar nummers van de Beastie Boys die ik ondersteunde met clips. Dit deden we ter nagedachtenis van MCA, lid van deze hip hop groep. Op die dag is hij op 47-jarige leeftijd aan kanker is overleden.


Tot volgende week!

1 REACTIE

  1. Grappig!Ben ik jouw dagboeken aan het bekijken, zie ik ineens mijn broer op deze foto,haha.
    Hij vertelt ons altijd veel te laat dat hij moet draaien en dus kunnen we nooit komen kijken/dansen:-(

De reactie mogelijkheid is uitgeschakeld