MyBlackHair Diary | Vj Aineko #3

Met een mooie bos vol natuurlijke krullen, een modellen carrière en een creatieve baan als VJ, heeft Kristel Doest (VJ Aineko) het maar druk! En hoe leuk is het om heerlijk mee te genieten van de activiteiten van deze naturalista en een kijkje achter de schermen te nemen? Dat het leuk is, bewijst Kristel in haar eigen MyBlackHair Diary, waarin zij haar maand van week tot week met ons deelt.

Deze maand ontving Kristel een leuke Goodiebag, had ze weer een leuke modellen opdracht en leuke projecten voor het Vj-en. Lees gauw verder!

Goodiebag

3_1
In januari heb ik een goodiebag van OhMyHair.nl gekregen. Er zat o.a. een mosturizer van Aunt Jackies in die ik laatst in de afro hair shop in Almere Stad zag, maar nog niet had gekocht. Het was hoog tijd om mijn neppe locks eruit te halen, dus een goed moment om het uit te proberen.
3_2
 
Het was een heel gedoe om mn “rasta-havana-twists” eruit te halen, omdat ik het natuurlijk weer veel te lang heb in gehouden (meer dan 5 maanden). Dus waar er zeker 1 tot 2 cm bij was gegroeit was er ook weer een deel afgebroken en moest ik aardig wat bij punten.
Ik was te moe, dus heb het haar niet met een kam uitgekamt, maar vooral met mijn vingers uitgekamd. Beetje bij beetje zal ik het de komende tijd uit kammen, want er gehaast aan beginnen zal er voor zorgen dat ik het haar alleen maar kapot maak.
3_3
 
Zonder al dat neppe haar kon ik eindelijk de flophoed op die ik van mn zusje met kerst heb gekregen. Hoewel; het zit nog steeds krap met alleen mijn eigen haar strak vast gebonden.
Aunt Jackies Moisturizer resultaat:
3_4
FAN! De moisturizer maakt mijn haar heerlijk zacht, maar houdt toch een de krul van m’n two strand twists vast. Het houdt mijn haar gehydrateerd zonder dat het mijn haar een vettig gevoel geeft, dus zeker een aanrader. Note: Ik heb er wel(zoals ik altijd doe) na de moisturizer olie over gedaan. Dit keer was het de Absolute Oil Beauty Elixer van Syoss.

Van Gogh Museum

3_5
Via veejays.com mocht ik met VJ Delight aan een ontzettend leuke opdracht werken. Een VJ set met het thema liefde voor het Van Gogh museum maken, die er de hele maand februari elke vrijdag op een Fridaynight programmering te zien was. Eerst was het snel opbouwen en lekker eten in de kantine om daarna starten met je show.
3_6
Tussendoor kwamen ook wat vrienden langs. Het was een chillen avond waar de DJ relaxte R&B draaide. Er was een mooie programmering met zangers en zangeresen, je kon er heerlijk eten of een liefdesgedichten workshop volgen.
3_7
Na deze avond zou er ook een nieuwe tentoonstelling over de liefde openen, dus zeker langs gaan als je een romanticus bent. 🙂
3_9
Rashleigh kwam ook aan het einde langs, zodat we samen terug konden rijden naar Almere. Dus een Mojito kon er wel in, want ik hoefde toch niet te rijden en wat was die lekker. Ze waren niet te zuinig met de alcohol ;D

Encore

3_9 3_10
 
Bij Encore was het BINGO! Avond. Je kon hele mooie pijzen winnen van VIP tickets voor Encore tot dope sneakers. Mensen in het publiek kregen bingo kaarten en konden een artiest van hun kaart af strepen bij het horen van hun nummer. Ik moest een foto van de artiest in beeld brengen als die werd afgespeeld en had kleurrijke lotto ball visuals gemaakt. Het is voorlopig mijn laatste keer daar VJ-en, dus het was leuk om een thema te hebben wat lekker anders was.

 Casting @ Mexx

3_11
 
Zoals sommigen al weten ben ik een special model bij Special Max een afdeling van  Max Models  (zie hier) en af en toe krijg ik via hun een opdracht of uitnodiging voor een casting en dit keer was het voor Mexx.
Dus ik heb mn haar met dezelfde producten die ik eerder in mijn blog noemde voorbereid. De twists heb ik met geoliede vingers los gemaakt en uit elkaar getrokken om het voller te maken.
3_12
 
Eenmaal daar werd ik weer het onzekere meisje wat ik was toen ik voor het eerst modellenwerk begon te doen. Ik zat er met 2 fashion modellen die spraken over hun laatste klussen in Azie en één daarvan was de superaardige Daisy van de eerste Hollands Next Topmodel. De editie waar ik ook aan mee had gedaan, maar helaas bij de laatste 25 kwam en niet de laatste 12 die in het huis mochten. De casting was natuurlijk kort, je gaat naar binnnen en omdat ik geen boek heb, gaf ik hen mijn uitgeprinte sedcard. Ik ging staan voor een foto, moest lachen – met m’n trillende mond- en mocht weer gaan.

Mexx shoot

3_13

De Mexx shoot was koud, maar kort en gezellig. Op 1 dag werden 20 modellen gefotografeerd. Ik had streetwear, maar meer mag ik natuurlijk niet zeggen. De make-up werd in een cafe bij de Dam gedaan en ik moest me omkleden in een klein busje wat vol met kleding, schoenen, accesiorres lag. Er waren ook 3 stylisten aanwezig.
3_14
 
Daarna was het fotograferen en filmen binnen een half uurtje gedaan (met een kleine tussenstop vanwege een korte regenbui).

 Valentijsdag

3_15

Je kan toch niet mis gaan met de kleur rood, op de dag dat de liefde extra word gevierd. Ja, ik schrijf “extra”, want je moet natuurlijk ook de rest van het jaar lief zijn voor je geliefde, vrienden en familie.
3_16
 
3_17
 
In de avond gingen we dus lekker uit eten in Porto Cervo in Almere stad. Heerlijk Italiaans voor een klein prijsje. Ik had zo’n vis die in een hele dikke zoutlaag vlak voor je neus word gefileerd. Natuurlijk was het eten van Rashleigh weer lekkerder, dus hebben we van bord geruild (want hij eet toch alles ;P).

 Familie bezoekje

3_18

De zaterdag daarna gingen we bij de familie van Rash op bezoek. Boys will be boys. Kleine kinderen zijn een goed excuus voor mannen om weer met autootjes te mogen spelen. Ik had mijn oude twists niet echt refreshed, maar wel weer in grote twists gedraaid voordat ik ging slapen, wat voor uitgerekte krullen zorgt.

 Sunday hair day

3_19
 
Die zondag heb ik mijn haar weer getwist en in bantu knots gedraaid, maar naar een paar uur begon het pijn te doen, dus heb ik de losse twists in 2 grote twists gedraaid, wat mijn haar toch net weer een ander soort krul geeft.

Back 2 School

3_22

 De week daarna was ik nog in de liefdesbui, dus rode muts en trui op en ik vond mijn oude special editon Reeboks, die het plaatje zeker af maakte.
3_23
 
Op school was nog wat Valentijnsversiering te vinden, maar dat leidde ons niet af van het werken aan de “2D platform” animatie opdracht.
3_24
 
Zoals je ziet laten ze hun creatieve fantasie de vrije loop: I love it!

Promo opname VerwendNest

3_25
 
In februari hebben we ook de promo voor de voorstelling Limbo van VerwendNest opgenomen in een fotostudio in Almere. Het was een ontzettend leuke avond en ik heb me echt kapot gelachen om Camilla en Linde. Als ze improviserend al zo goed op elkaar kunnen in spelen, kan ik niet wachten tot de premiere 1 mei in Leiden.
3_27
 

Houd de FB pagina www.facebook.com/VerwendNest dus in de gaten.

 In maart gebeuren er natuurlijk ook weer leuke dingen: o.a. VJ ik 15 maart bij Latin Village in Paradiso.
Maar er volgen nog meer avonturen, dus tot mijn volgende blog!
 www.aineko.nl

2 REACTIES

De reactie mogelijkheid is uitgeschakeld