Black Hair

MyBlackHair Diary | Vj Aineko #26 The Wedding Special

26_c

Met een mooie bos vol natuurlijke krullen, een modellencarrière en een creatieve baan als VJ, heeft Kristel Doest (VJ Aineko) het maar druk! En hoe leuk is het om heerlijk mee te genieten van de activiteiten van deze naturalista en een kijkje achter de schermen te nemen? Dat het leuk is, bewijst Kristel in haar eigen MyBlackHair Diary, waarin zij haar week van dag tot dag met ons deelt.

Deze week hebben jullie een (digitale) front row seat, tijdens de bruiloft van Kristel en haar man Rashleigh.

Zaterdag 1 juni

26_1

In de ochtend hebben we ‘sort of’ ontbeten. Ik kreeg niet meer dan een boterham met kaas op. Mijn moeder kwam niet verder dan een kop thee.

26_2

26_3

De tafel was mooi gedekt voor de gasten.

26_4

Terwijl Chewie toekeek hoe Rashleigh door zijn moeder werd geholpen…

…werd ik door mijn moeder in mijn jurk geholpen.

26_5

We hebben Buitenplaats Beeckestijn als trouwlocatie gekozen. Daar hebben ze een ontzettend mooi koetshuis waar we de hele dag zouden spenderen.

www.buitenplaatsbeeckestijn.nl

26_6

Rashleigh zag ik pas bij de trouwceremonie. Ik vond dat een romantisch idee, maar ook extra spannend. Alles ging goed: geen gestruikel over mijn jurk of “the ugly cry”.

26_7

Voor de bruiloft heb ik mijn haar semi gesteild met een stijltang. Ik wou het niet helemaal glad hebben dus heb er ook nog twist outs over heen gedaan.

26_8

De ceremonie wou ik ook een persoonlijke draai geven, dus Rashleigh en ik hebben onze eigen beloftes geschreven. Niet te lang hoor! Ik was bang dat ik anders mijn tekst zou vergeten. :s

26_9

Na de ceremonie liepen we door een zee van bubbels naar de vijver in de Franse tuin.

26_10

Daar stonden de glazen prosecco al klaar. We hebben daar een aardbeitje in gedaan. Door de vorm en kleur leek het wel een drijvend hartje.

26_11

Na de toost van Rashleigh´s vader David, kwam iedereen ons feliciteren. Zo lief, hoe iedereen in de kou netjes op z’n beurt wachtte.

26_12

Gelukkig konden onze gasten daarna snel naar de tent naast het koetshuis. Daar had mijn verse schoonzus met haar vader David en tante Miranda een prachtige high tea klaar staan.

26_13

Daarna was er een groepsfoto en werden er nog van kleinere groepjes foto´s gemaakt.

Na de groepsfoto’s hadden Rashleigh en ik met z’n tweetjes een fotoreportage op het landgoed.

26_14

26_15

Na de fotoreportage werd in het koetshuis het diner geopend met een speech van mijn vader.

26_16

De catering was een heerlijk Indonesisch buffet van Kampagny

www.kampagny.nl

26_17

Het diner werd afgesloten met een liedje van mijn nieuwe schoonvader en –zus.

Omdat de zon begon door te breken vroeg Jasper de fotograaf of we nog een rondje foto’s wilden maken.

26_18

26_19

26_20

Dat gaf ons ook de kans om onze openingsdans nog snel door te nemen, want die hadden we een week voor de bruiloft in twee middagen in elkaar gezet. Stress sloeg dus weer even toe!

26_21

Het feest begon met het aansnijden van de taart. Marlyn heeft echt een prachtige Totoro taart gemaakt! Voor degene die Totoro niet kennen:

www.youtube.com/watch?v=WaFJ0PVYeow

 Na de openingsdans kickte de DJ het nummer Cold van Kanye West erin en ging het feest los.

26_2226_23

Rond 22:00 uur werd het boeket gegooid en daarna kwam mijn verrassing voor Rashleigh. Aangezien ik niet kan zingen werd het een dans-act met mijn zusje, schoonzus en dansleraar Clearence.

26_24

Er was ook nog een suprise optreden van mijn oom! Iedereen zong mee met “Is this love” van Bob Marley.

26_25

25_26

Aan het einde van het feest liepen we door een zee van sterretjes naar het binnenplein waar Rashleigh een dank speech gaf. Met de laatste gasten lieten we de hartjes(wens)ballonnen los de lucht in.

26_27

Het was een prachtige dag waarop we de liefde met onze familie en vrienden hebben kunnen vieren.

Thank you! Each and every one of you! X

 In mijn volgende blog licht ik een tipje van de sluier. Hoe hebben we bijv. de goodiebag gemaakt, waar heb ik mijn jurk gekocht en nog meer.

Ook zal ik schrijven over hoe ik mijn eerste weekje als getrouwde vrouw heb gespendeerd.

XOXO

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm