Black Hair

MyBlackHair Diary | Vj Aineko #25

25_c

Met een mooie bos vol natuurlijke krullen, een modellencarrière en een creatieve baan als VJ, heeft Kristel Doest (VJ Aineko) het maar druk! En hoe leuk is het om heerlijke mee te genieten van de activiteiten van deze naturalista en een kijkje achter de schermen te nemen? Dat het leuk is, bewijst Kristel in haar eigen MyBlackHair Diary, waarin zij haar week van dag tot dag met ons deelt.

Kristel wordt deze week verrast door haar vriendinnen tijdens haar Bachelorette Night!

 

Zaterdag 5 mei

25_1

Bij Encore was het thema Suit & Tie. Heerlijk, want welk meisje vindt een man in pak niet sexy? Laat staan als de hele Melkweg vol mannen in pak staat! 😀

25_2

Als dame kan je natuurlijk ook uitpakken, dus ik ging voor mijn 2de keuze: mijn flowy grijze jurk van de H&M, ‘gepimpt’ met schouder accessoire en studded riem.

Aan het einde van de avond voor het slapen gaan mijn haar in 1 twist gedraaid en het zag er nog chique uit ook!

Zaterdag 11 mei

25_3

De zaterdag erop moest ik vj-en in Bloemendaal aan Zee. Door het slechte weer ging 80’s 90’s 00’s In The Mixx bijna niet door. Uiteindelijk was de opkomst toch goed voor een gezellig feest.

DJ Erik de Zwart draaide echt nice! We hadden een interessant gesprek over vj-en. Deze dj, die al zo lang in de scene is, blijft zich zeker door ontwikkelen en dat was inspirerend om te zien.

25-4

Er was ook een performance van Big Black & Beautiful. Nou deze dames kunnen zingen!

Vrijdag 17 mei

Na een drankje doen met mijn vriendin Jedina en zusje lopen we naar de Wagamama bij Leidseplein…

25_5

…En suprise!!! Daar staan de rest van mijn bruidsmeisjes. Ik krijg een kaart met dansende oma’s, waarin staat dat het mijn Bachelorette Night is. Weer ge-ambushed! Er wordt een stoel onder mij geschoven en ik krijg een dans/playback optreden van een groepje jongens. Nummers zoals “Nobody” van Keith Sweat kwamen voorbij. Daarna krijg ik een hartjes ballon in mijn hand en een mini sluiertje op mijn hoofd geprikt. Op naar Craig David in de Melkweg!

25_6

We waren allemaal verrast over hoe leuk het concert van Craig David was. De bekende hits zoals “Fill me in” “7 days” en “re-rewind” kwamen voorbij. Tussendoor deed hij 20 minuten lange DJ set met de dopeste club bangers. Het publiek ging helemaal los!

25_7

Aan het einde maakte Craig David een foto van het publiek. Wat was die hartjesballon toch handig, nu kunnen we ons terug vinden op de foto. 😀

25_8

Na de Melkweg belandde we in Rose’s Cantina. Een super leuk restaurant/lounge/danscafe-bar. Er werd 90’s Hip Hop en R&B gedraaid. www.rosescantina.com

25_9

Fleur en Doris kwamen er nog bij en de drankjes en dansjes gingen vrolijk door.

25_10

We eindigden de avond bij Daniela’s werk op het dak! Het is moeilijk te zien, maar het was een prachtige afsluiting, om aan het einde van de avond over Amsertdam uit te kijken.

Donderdag 29 mei

25_11

Zo vlak voor de grote dag toch nog een beetje proberen te ontspannen met mijn moeder en mijn zusje. We hadden een heerlijke high tea en daarna begonnen we aan de fish spa. In het begin was het even wennen die visjes aan je voeten, maar daarna was het wel relaxed. Deze spa is gevestigd in bioscoop Utopolis in Almere en is dus leuk te combineren met een filmpje pakken.

www.fishspa-almere.nl

Vrijdag 30 mei

25_13

Vrijdag was me toch een stressdag! Er moest nog te veel gebeuren in te weinig tijd. En daarom zijn katten zo leuk, want zelfs de stressvolle momenten maken ze gezellig. 🙂

25_14

In de avond kwam ik bij mijn ouders thuis, die volgens mij na 03.00 uur in de ochtend nog bezig waren met de voorbereidingen! Ik ging na 02.00 uur slapen en voordat ik naar bed ging zagen we nog vuurwerk in de lucht. Volgens mijn moeder moest dat wel een goed teken zijn voor de grote dag. 🙂

In mijn volgende blog zullen we er achter komen of het een goed voorteken was!

25_15

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm