Black Hair

MyBlackHair Diary | Vj Aineko #24

Aineko24.c

Met een mooie bos vol natuurlijke krullen, een modellencarrière en een creatieve baan als VJ, heeft Kristel Doest (VJ Aineko) het maar druk! En hoe leuk is het om heerlijke mee te genieten van de activiteiten van deze naturalista en een kijkje achter de schermen te nemen? Dat het leuk is, bewijst Kristel in haar eigen MyBlackHair Diary, waarin zij haar week van dag tot dag met ons deelt.

Haar blog is een tijdje weggeweest, maar gelukkig heeft ze niet stil gezeten! Kristel is inmiddels een getrouwde vrouw. De aankomende weken lees en zie je alles over de weg naar de grote dag toe. Met deze week: de bridal shower!

In mijn vorige blog had ik het over een fotoshoot voor Powerlady.

Aineko24.1

Aineko24.2

Aineko24.3

Hier zijn wat foto´s, maar als je ze beter wil bekijken kan je gaan naar:

http://www.20ties.nl

Zondag 7 april

Oke, zaterdag voelde ik me niet goed, dus ik dacht: “Ik blijf dit weekend thuis, geen Encore, zondag chillen, zodat ik me maandag weer wat lekkerder voel”,  krijg ik zondagmiddag dit kaartje door Rashleigh in mijn hand geduwd:

Aineko24.4

Ik nog ongekamd en ongedoucht helemaal in paniek. Ik had maar 45 minuten om te douchen en er een beetje cute uit te zien. Dat is voor mij heel weinig tijd!

Anyway, mijn zusje kwam mij met de auto ophalen en ik kreeg een blinddoek om.

Aan de bochten herkende ik dat we naar het huis van mijn ouders reden…

Aineko24.5Aineko24.6

Maar het was toch een verrassing om al die gezichten van mijn vriendinnen, en (toekomstige schoon) familie te zien.

Aineko24.7Aineko24.8

De woonkamer was mooi versierd en er lagen lekkere hapjes op tafel.

Aineko24.9

Er waren leuke kadootjes uit te pakken, het was een lingerie party…

Aineko24.10

… En er werd bingo gespeeld. Nu klinkt bingo misschien een beetje saai…

Aineko24.11

Aineko24.12

…maar als je een dansje met de knappe bingo meester kan winnen, worden dames behoorlijk fanatiek! ;D

Aineko24.13

Na de bingo kreeg ik een recepten-blik met tips voor een goed huwelijk,geschreven door de uitgenodigde vrouwen. Tips zoals “wederzijds respect” en “heel veel zoenen” zaten er tussen en onder elk briefje stond een datum waarop zij dachten dat mijn eerste kind geboren zou worden.

Aineko24.15

Daarna werd er lekker verder geklept tijdens een lekker hapje eten. Mijn moeders bami en gevulde eitjes van mijn zusje.

Aineko24.16

Ik ging, erg happy, met een gevulde buik en en tas vol lingerie naar huis!

Aineko24.17

Thank you my lovely bridesmaids! En props voor mijn broertje Jerrel, die de foto´s heeft gemaakt!

 Dinsdag 9 april

Was een speciale dag voor Rashleigh en ik:

Aineko24.18

Aineko24.19

We hebben in het stadhuis getekend voor het IBBA project. Een project waarbij je je eigen huis in Almere kan bouwen. Ga voor meer info naar:

http://www.ikbouwbetaalbaarinalmere.nl/

Aineko24.20

Daarna hebben we de uitnodigingen voor de bruiloft op de post gedaan.

Nu kan je niet meer terug Rashleigh! ;D

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm