Black Hair

MyBlackHair Diary | Vj Aineko #23

aineko23_c

Met een mooie bos vol natuurlijke krullen, een modellencarrière en een creatieve baan als VJ, heeft Kristel Doest (VJ Aineko) het maar druk! En hoe leuk is het om heerlijke mee te genieten van de activiteiten van deze naturalista en een kijkje achter de schermen te nemen? Dat het leuk is, bewijst Kristel in haar eigen MyBlackHair Diary, waarin zij haar week van dag tot dag met ons deelt.

De afgelopen weken heeft Kristel lekker veel feestjes gevierd, een shoot gehad voor Powerlady magazine en een nieuw product voor haar haren uitgeprobeerd. En natuurlijk was ze, als vaste VJ, ook aanwezig bij R&B feest Encore. Daar kwam wel een heel bijzondere gast (eventjes) langs!

Maart 2013

aineko23_1

De maand begon goed: 3 maanden, nadat ik mijn bestelling in oktober heb geplaatst, was mijn bruidsjurk klaar bij Esther’s Bruidsshop! Het zit bijna perfect op het bovenstuk na. Die is aan de ruime kant en moet dus een beetje ingenomen worden. Dat wordt een afspraak maken met de coupeuse…

Er was nog veel meer te vieren!

aineko23_2

Mijn neefje is 8 geworden, dus ik was bij mijn nicht in Lelystad op bezoek. Altijd leuk om met de tweeling te spelen. Tik tak, tik  tak zegt mijn klok 😉

aineko23_3aineko23.7

Cyril werd voor zijn 75ste met een suprise party verrast! Er waren leuke acts van de familie waarbij werd gezongen en gedanst.

Voor de feestjes heb ik maar weer eens een ander product uitgeprobeerd: S Curl NO Drip.

aineko23_4

Ik heb mijn haar opgedeeld in grote vlakken, finger detangled, Het product heb ik op droog haar gesprayd en mijn haar heb ik in twists gedraaid. Daarna heb ik de banding techniek op mijn twist gedaan, zodat mijn haar niet ging krimpen. De elastiekjes zorgden wel voor spanning op mijn hoofd. Haartype 4B/C heeft de neiging om in te krimpen. Door de elastiekjes voorkom je dat.

aineko23_5

Vervolgens heb ik aan mijn haarpunten een roller geplaatst, zodat mijn punten niet ‘stijl’ zijn vergeleken met de rest van het haar. Als laatste heb ik mijn hoofd gebonden met een satijnen sjaal.

aineko23_6

Eindresultaat: wel oké, maar niet fantastisch.

Mijn haar was meer gestretcht, maar de krul was niet erg gedefinieerd. Er was ook geen shine en het product was gaan schilferen tijdens het drogen. Dit kan natuurlijk ook komen doordat er nog wat van een ander product in mijn haar zat.

aineko23_7

Ik ben na jaren weer eens een keer gaan bowlen!

Dit keer was het met de familie van mijn vriend in Bowling Almere en daar zaten me er toch wat pro´s tussen! Ik werd natuurlijk weer laatste, zoals altijd. Ook de zwangere Sasha was niet te verslaan. 🙂

Hele leuke bowlingzaal in Almere met superdope geprojecteerde visuals en leuk muziek op Disco avond.

www.bowlingalmere.nl

aineko23.19

Daarna was het weer Encore tijd! Dit keer hadden we een B.I.G. special in de Rabozaal van de Melkweg. Dit was heel speciaal, want die wordt eigenlijk niet gebruikt voor clubfeesten.

Mijn nieuwe cropped top kreeg zowel veel real life ‘likes’ als Facebook ‘likes’. Ik heb het in een winkeltje in de Nieuwezijds Voorburgwal (Amsterdam) gekocht.

aineko23_8

Ik had nieuwe clipjes van  Biggie, Nicki Minaj en sexy (maar stijlvolle ) strippers om te mixen.

Wist je dat Justin Bieber ook even is langs geweest? Na een paar minuten ging hij weer weg, omdat er geen V.I.P. tafel bij de DJ booth was… verwend nest! ;P

aineko23_9

De week daarna had ik op vrijdag mijn tweede afspraak bij Kampagny voor de bruiloft. De eigenaren van deze catering weten wel hoe ze je moeten verwennen tijdens een bespreking. Mijn vriend en ik werden getrakteerd op spekkoek en pangsit. 😀

aineko23_10 aineko23_11

De dag daarna was Encore weer ouderwets in de Max.

Ik kreeg veel complimenten over mijn “harig” jurkje.

(H&M Antwerpen € 49,95)

aineko23_12

Zondag kon ik niet echt uitslapen. Ik moest op tijd naar Amsterdam om de make-up in te gaan voor een fotoshoot voor het magazine Powerlady.

aineko23.30

Het was een hele leuke shoot met een tof team!

De shoot moet natuurlijk een verrassing blijven, dus meer foto´s krijg je niet te zien. 🙂

aineko23_13

Ik mocht wat kleding houden die ik die zaterdag daarna tijdens het VJ-en maar meteen besloot in te wijden. Het was een goeie avond met cake, want Gaetan Consultancy – die voor Encore de PR-zaken regelt – bestond  3 jaar: dus taart 😀

aineko23.33

See ya next time!

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm