Black Hair

MyBlackHair Diary | Vj Aineko #21

aineko21_c

 

Als Vj Aineko ‘draait’ Kristel Doest op de leukste feesten. Ook deze week is zij weer druk aan het Vj-en en heeft ze een hele leuke modellen klus. Natuurlijk houdt ze ons ook op de hoogte van de voorbereidingen rondom haar huwelijk. Zo testte zij samen met haar zusje hapjes van een Surinaams cateringbedrijf. Lees gauw verder!

 

7 januari 2013

aineko21_1

 Niemand houd van het begin van de week, maar deze maandag vond ik het niet erg dat ik vroeg op moest! Om 10:00 uur was er een fotoshoot gepland in Amsterdam voor de campagne van Lifestyle & Fashion Event EXCEPTION. Het was een super relaxte shoot met een klein team:

Fotograaf: Masha Ru
MUA: Hanan StyleEdition
Styling: Fatima StyleEdition
Ontwerper: Sabine Staartjes
Bekijk meer foto’s hier.

aineko21_2

Dit is het eindresultaat! Vanaf vrijdag 1 februari kun je je aanmelden op de eventpage van EXCEPTION/II, dus houd voor meer info www.facebook.com/fanzproductions in de gaten.

aineko22_3

De make up van de fotoshoot haalde ik niet weg, want die avond ging ik uit eten.

Zoals belooft, zou ik deze keer een paar van mij Primark cadeaubon aankopen laten zien:

aineko21_4

De smokey eyes en paarse nagellak gaven mijn outfit een extra diva look. Misschien denk je  “Een beetje overkill met luipaardprint, fake fur en leren broek en laarzen”, maar als je niet te veel verschillende kleuren combineert zoals in dit geval (creme, bruin, zwart), kan het prima. Het jasje hebt ik voor € 13,- bij de Primark gehaald.

10 januri 2013

aineko21_32

Via veejays.com ben ik benaderd voor een feest in Bloemendaal aan Zee. Het is pas in juni, maar omdat ze alvast willen beginnen met promoten moest ik deze week een trailer editen.

Hier is het eindresultaat.

12 januari 2013

 aineko21.6

aineko21_5

De eerste Encore van het jaar! Ik was nog in de een NYE-glitter-bui, dus trok ik één van mijn outfits die ik met kerst had gekregen, aan. De accessoires hield ik simpel: Zachtroze lipstick van Primark (€ 1,50)en oorbellen van de Etos (€ 3,-)

15 januari 2013

aineko21_7

Wat heeft het toch gesneeuwd! Gelukkig kwam VJ Flirt niet vast te zitten met de trein. Omdat ik 19 januari in Almere zou VJ-en, zou zij samen met VJ Delight voor mij invallen bij Encore. Ze kwam wat extra “R&B en Hip Hop visuals bij mij ophalen.

aineko21_8

De woensdag daarna hadden we een etentje met de Encore crew bij restaurant ‘Vandaag’ in Amsterdam. Nou, dat is een all-you-can-eat die er goed uit ziet! Je kan daar werkelijk gerechten uit alle windstreken eten en hun toetjes afdeling is gigantisch. Voor meer info: www.restaurantvandaag.nl

17 januari 2013

aineko21_9

aineko21_10

Wat mooi, zo een wit landschap! Daar moest ik aan mee doen met mijn witte outfit. Meteen een goed moment om mijn nieuw Primark tasje (€ 7,-) te dragen naar de lunch met mijn broertje en zusje.

19 januari 2013

aineko21_11

aineko21_12

In de middag ging ik met mijn zusje en moeder lekker de Kalverstraat in. We waren op zoek naar een mooie jurk voor de bruiloft, maar zijn niet geslaagd. Het was zo koud dat we direct een nieuwe, dikke winterjas hebben gekocht en meteen hebben aangetrokken!

Foto linksonder: kante top met gouden pailletten voor € 13,- van de Primark.

aineko21_13

aineko21_15

Die avond stond ik in Podium De Meester in Almere. Het feest WOOP WOOP was uitverkocht!

Het was supergezellig. Mensen kwamen met alien maskers op, er werden waterijsjes uitgedeeld en er werd gestage-dived. Klik hier voor meer foto’s.

aineko21_16

Als outfit had ik een top en short van de Primark aan. Top € 9,- High waisted disco pants € 3,-

De kou viel wel mee met mijn nieuwe DIKKE winterjas en je ziet het misschien niet op de foto, maar ik heb ook een huidkleurige panty aan. 🙂

24 januari 2013

aineko21_17

Verder met de voorbereidingen voor de bruiloft ging ik op zoek naar een cateringbedrijf voor Surinaamse hapjes. Bij Suparsnacks.nl kon ik een mooi ingepakte proefbox ophalen en mijn zusje was de eerste proefpersoon. We probeerden huzarensalade, gevulde eitjes, loempia’s, pasteitjes en bojo.  Een heerlijke lunch, maar naar mijn mening net iets te mild gekruid. Dat word dus verder zoeken…

Tot de volgende keer!

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm