Black Hair

MyBlackHair Diary | Vj Aineko #20

20.43 s

Kerst en oud & nieuw betekende voor VJ Aineko een week vol feesten. Maar er werd natuurlijk ook hard gewerkt aan haar trouwdag, die steeds dichterbij komt. Daarnaast is ze ook heel creatief geweest met nephaar. Lees gauw verder!

25 december 2012

aineko20.1

Op 1ste Kerstdag is het al een paar jaar traditie om in de middag kerst te vieren bij de ouders van mijn vriend. Omdat zijn vader een Engelsman is, vieren we Kerst met Christmas stockings en Christmas crackers. Nadat de papieren kroontjes zijn opgezet, openen we onze cadeautjes uit de stockings. die sokken horen te zijn, maar dit zoals elk jaar nooit zijn. Elk jaar krijgen we dan een dames panty helemaal volgestopt met cadeautjes. Dit jaar waren het kussenslopen. 🙂

aineko20.2

Mijn kerst outfit was net als de stockings ook niet zo traditioneel, maar ik hoop dat mijn rode lippen en het kerststukje in mijn haar het een beetje hebben goed gemaakt.

26 december 2012

aineko20.3

 Tweede kerstdag vierden we bij mijn ouders. Dit keer ging ik wel all out met mijn outfit. Een rode kokerjurk met een witte fake fur jas. Ik wilde er niet te veel als de vrouw van de kerstman uitzien, dus heb ik mijn outfit gepimpt met witte hakken met studs en een erg sexy panty.

aineko20.4

Mijn zusje had duidelijk hetzelfde idee: netjes van boven en sexy van beneden met zwarte panty’s die van achter een rode lijn van boven naar beneden hebben.

aineko20.5

Onderweg naar huis reden we langs dit huis. Ik hou ook van Kerstlichtjes, maar je kunt ook overdrijven! Ik wil niet weten wat hun elektriciteitsrekening zal zijn. :s

27 december 2012

aineko20.6ainkeo20.7

Na 2de kerstdag was het lekker thuis cadeautjes uit pakken. Ik koop altijd wat kleins voor onze katten, maar uiteindelijk verkiest Chewie lege dozen en cadeaupapier toch boven een opwindbare muis.

aineko20.8

In de avond gingen we naar Amsterdam. Bij een winkel genaamd “De leukste taartenshop” vlakbij de Dappermarkt, hadden we een afspraak met Marly, die supermooie taarten maakt. Zelfs de proef taartjes waren al mooi en ze smaakten minstens net zo lekker als dat ze eruit zagen.

Onderweg naar huis stopten we nog bij allebei onze ouders, om een klein proeftestje onder de familie te doen.

aineko20.9

Met Oud & Nieuw moest ik VJ-en bij Club Edel. DVDJ´s Off The Wall mocht daar het nieuwe jaar inluiden. Ik viel in voor VJ Supreme Cuisine (de VJ helft van het duo) en mixte de clips van de DJ met de visuals op mijn laptop. De DJ booth was een soort jaren 80 tijdmachine waar een fles champagne voor het 12 uur moment al gekoeld stond. Ze pakten ook nog uit met confetti, ballonnen en gigantische vlammen die uit een toren schoten. Geen wonder dat het feest al lang van te voren uitverkocht was.

aineko20.10
aineko220.11

Normaal gesproken VJ ik met Oud & Nieuw meestal de hele avond, maar dit keer hoefde ik maar anderhalf uur te werken: Een heerlijke luxe!

Na Club Edel ben ik door gegaan naar mijn vriendin Wendy die met de auto op 5 minuten afstand van mij woont. Ze hield zo’n heerlijk ouderwets huisfeestje waarbij iedereen iets te eten of drinken mee mocht nemen. Een vriend had een mini DJ set meegenomen en draaide al mijn favoriete Hip Hop en R&B tracks.

aineko20.12

Oud & Nieuw is natuurlijk de ultieme feestdag waar je mag uitpakken, dus heb ik meteen één van mijn nieuwe jurken, die ik met kerst heb gekregen, aangetrokken. You cant go wrong with GLITTER!

3 januari 2013

aineko20.13

Vrij snel in het nieuwe jaar stond alweer mijn eerst afspraak in mijn agenda. Ik had mijn haar net gewassen en had geen zin om het allemaal los te maken, dus ik heb de voorste rij twists losgemaakt, een nepvlecht op mijn achterhoofd met haarpinnetjes vast gemaakt en een baret opgedaan. Stoere short met kistjes, maar wel met een colbertje om het professioneel te houden en I was ready to go.

aineko20.14

Met Merel van veejays.com en mensen van Lovedeluxx hadden we een vergadering in Tomas: een knus restaurantje in een zijstraat van de Kalverstraat. We bespraken hoe de trailer (die ik zou maken) van het feest Club Ibiza eruit moest zien.

aineko20.15

                       Ik heb meegedaan aan een wedstrijd op Facebook en heb gewoon gewonnen!
Ik mocht €125,- bij de nieuwe Primark in Almere uitgeven.

aineko20.16

Wat koop je allemaal voor € 125,- bij de Primark? Nou… veel! Vooral als er uitverkoop is en de meeste producten 50 % korting hebben. Wel op letten:

1)     De maten vallen groot

2)     Door de drukte en omdat de klanten met veel spullen bij de kassa komen, vergeten de cassieres soms kleine spullen op de bodem van de tas.

 Eenmaal thuis waren ze een paar oorbellen vergeten en toen ik de dag daarna een short ging ruilen voor een kleinere maat, namen ze per ongeluk allebei de broeken terug zonder dat ik het door had. Thuis zag ik dat de short ontbrak, terwijl ik er volgens mijn bon wel voor betaald had.

Toen ik de volgende dag langs ging, was die broek weer in de winkel geplaatst en al verkocht. Ook had de vrouw bij de klantenservice mijn cadeaukaart weggegooid, terwijl ik thuis op de bon zag, dat er nog een bedrag van € 7,50 op zat. Dat is toch 1 high waisted short en een paar oorbellen bij de Primark, dus dat kreeg ik wel weer terug. 😉 Maar goed op letten dus!

In mij volgende blog hoop ik jullie natuurlijk alvast een paar van mijn nieuwe aanwinsten te showen, maar voor nu eerst: Een gelukkig nieuwjaar!!!

20.43

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm