Black Hair

MyBlackHair Diary | Vj Aineko #2

Met een mooie bos vol natuurlijke krullen, een modellencarrière en een creatieve baan als VJ, heeft Kristel Doest (VJ Aineko) het maar druk! En hoe leuk is het om heerlijk mee te genieten van de activiteiten van deze naturalista en een kijkje achter de schermen te nemen? Dat het leuk is, bewijst Kristel in haar eigen MyBlackHair Diary, waarin zij haar maand van week tot week met ons deelt.

In januari had Vj Aineko lekker veel leuke dj projecten en wat fotoshoots. Bekijk haar diary hier!

vj_aineko2.1

Deze maand ben ik benadert door een student uit Almere. Hij moest een loveshoot schieten voor een schoolopdracht, dus we hebben bij Le Baron in Almere afgesproken om het concept door te nemen.

vj_aineko2.2

vj_aineko2.3

Op een extreem koude woensdagavond deden we de  fotoshoot in een studio van de Fotovakschool in Amsterdam.

 

vj_aineko2.4 vj_aineko2.5

 

En in het weekend deden we de locatie fotoshoot bij De Schouwburg in Almere centrum. Aan de waterkant was het zo koud dat we rond moesten springen om warm te blijven.

vj_aineko2.6

 

Voor februari heb ik een leuke samenwerkingsopdracht via veejays.com binnen gekregen.

Ik ga samen met VJ Delight een VJ set maken met het thema “Liefde” voor het Van Gogh museum. Doris en ik hebben in Amsterdam centrum afgesproken om een leuk concept te bedenken.

vj_aineko2.7

vj_aineko2.8

Mijn zwager is 30 jaar geworden en dat moet natuurlijk gevierd worden.  In cafe Kuijper was er dan ook een suprise party voor hem, door mijn zusje, gepland. Toen hij binnen liep speelde “Happy” van Pharrell Williams af en zat het cafe vol met vrienden en familie. Ik heb hem een cadeautje gegeven voor de kleine die op komst is.  Een schattig rompertje met “Little Nugget” de bijnaam voor de baby.
www.etsy.com/nl/shop/whimsygraphicdesign

vj_aineko2 vj_aineko2.10

Daarna gingen we door naar de Nieuwsjaars Kick Off van Encore. Ik ging naar huis met een goodiebag met de nieuwste mixtape. 🙂

vj_aineko2.11

Ik heb nu ook eindelijk de rest van het team van VerwendNest ontmoet. Camilla en ik hebben al een paar keer rond de tafel gezeten, maar ze vond het ook belangrijk dat de rest kennis met elkaar zou maken. Bij cafe Steven hebben we lekker onder het genot van een paar drankjes elkaar leren kennen. Binnen no time zat ik in een heel interessant gesprek met de schrijver over jongeren en social media. Twee onderwerpen die in de voorstelling voorbij zullen komen.

vj_aineko2.12

Diezelfde week heb ik ook met m’n vriendin Wendy afgesproken. Na een lange tijd heb ik ook weer Mina gezien, met wie ik vroeger bij ‘Be At The Media’ werkte. Het was zo fijn om haar weer te zien. Ze hadden allebei stipjes en de kleur bordeaux rood in hun outfit. Zo cute! Zal dat een nieuwe trend worden? 😉

vj_aineko2.13 vj_aineko2.14 vj_aineko2.15

Niet lang daarna ging ik weer bij Wendy langs, maar dit keer bij Studio West. Samen hebben we achter het marketingplan voor VerwendNest gezeten. Natuurlijk hebben we ook bij geklept.

vj_aineko2.17 vj_aineko2.18

In januari heb ik nog een keer met Doris afgesproken, omdat we voor de mensen van het Van Gogh museum een presentatie van ons concept moesten geven. We hebben eerder afgesproken om nog wat dingen door te nemen in een schattige koffieroom “De Taart Van m’n Tante”. Ze hebben daar de mooiste taarten. Ze geven er ook workshops en de winkel heeft ook een eigen Bed & Breakfast.

www.detaart.com

vj_aineko2.20

En 26 januari was mijn moeder jarig. Ze is een grote Lionell Richie fan, dus heb ik deze mok voor haar gemaakt. De orginele mok kun je via Etsy bestellen, daar hebben ze ook een hele leuke “Mr. Tea” collectie: www.etsy.com/nl/shop/Mugoos

vj_aineko2.21 vj_aineko2.22 vj_aineko2.23

Na m’n moeder verjaardag,ging ik door naar Paradiso voor evenement True Colors. Ik stond als VJ bij de afterparty “I´m so into girls” van DJ Sjeazy Pearl.

vj_aineko2.25 vj_aineko2.26

Er waren behalve goeie vrouwelijke DJ´s, ook podium danseressen, een amazing paaldanseres en candy boys en girls. ‘So into Events’ gaat ook een clubtour organisren. De volgende editie is 5 april in de Undercurrent.
www.facebook.com/ImSoEvent

vj_aineko2.29 vj_aineko2.30

In januari heb ik ook voor het laatst klas NMC1A les gegeven, maar gelukkig ga ik verder met les geven aan het ROCva. Dit keer ga ik aan de slag met studenten van de game opleiding.

Hier kun je de showreel, die ik heb gemaakt van het werk van NMC1A, bekijken:
http://youtu.be/7ATSLOBRFqs

vj_aineko2.31

Vanaf vrijdag 7 februari kun je onze “Liefde” VJ set in het Van Gogh museum bekijken.

vj_aineko2.32

Ga voor meer informatie naar: www.vangoghmuseum.nl/vgm/index.jsp?page=240&lang=nl

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm