Black Hair

MyBlackHair Diary | VJ Aineko #18

 

De weken van Vj Aineko zijn altijd goed gevoeld. Zo had ze een leuk afspraakje voor modellen werk en een minder leuke afspraak bij het ziekenhuis. Natuurlijk zie je ook weer leuke hairstyles voorbij komen.Bekijk haar Diary hier.

13 november was ik uitgenodigd voor Dag van de Dialoog in het architectuurcentrum Casla. Het doel van de Dag van de Dialoog is het leggen van nieuwe verbindingen door middel van de dialoog, waardoor nieuwe inzichten en concrete initiatieven ontstaan, die de betrokkenheid en de maatschappelijke samenhang in de stad (Almere) bevorderen.

Het thema van dit jaar was: Zing Vecht Huil Bid Lach Werk en Bewonder! (Ramses Shaffy).

Het programma begon met een inspirerende speech van Janelle Sallons over onze dromen en waarom we die moeten waar maken. Daarna volgde een meditatie sesie o.l.v. Veronica Carbaat, zodat we super relax de gesprekken in gingen.

Na de gesprekken maakte ik een rondje langs de tentoonstelling van René van Zuuk. Deze man heeft prachtige gebouwen ontworpen waarvan je een paar originele in Almere centrum kun bezichtigen.

Ik was blij met m’n nieuwe cuff earrings van Sasha en m’n nieuwe high waisted spijkerbroek met sparkles van de H&M. Het vreemde was alleen dat ik in mijn broek die dag echt veel complimenten kreeg van mannen. De meeste vrouwen hebben daar geen problemen mee en ik ook niet, hoor! Maar deze mannen waren allemaal 50+! Misschien roept m’n jaren ’80 broek memories op? 😉

17 november begon mijn avond goed met een donut van Anique van de Encore crew! De setting op het podium was dit keer anders aangekleed met stoelen en tafels om aan te chillen. Daar maakten de birthday girls en Dio goed gebruik van, want de zaal was bomvol. Ook was er een photobooth midden in de zaal, want het thema was: Picture Perfect!

 

20 november: Na dat weekend moest ik langs de tandarts. Na twee jaar was ik wel een beetje bang om in die stoel te zitten, maar gelukkig had ik geen gaatjes! Ik werd weggestuurd met een pakje fancy tandenstokers…

Alsof de tandarts niet erg genoeg was, had ik daarna meteen een afspraak bij de huisarts om mijn bloed te testen op een te kort aan ijzer en vitamine D (iets wat bij mensen met een donkere huidskleur, vaak voor komt, door het gebrek aan zon in de winter). Ik ben echt niet bang voor naalden, maar toen de dokter na het rond prikken in mijn rechterarm geen ader had kunnen vinden en door ging naar mijn linkerarm, was ik echt niet blij. Ik voelde mij net als iemand in een horrorfilm; mijn arm vastgebonden terwijl er iemand een gigantische naald onder je huid aan het heen en weer bewegen is. Mijn andere arm was ook geen succes. Blijkbaar liggen mijn aderen te diep en moet ik langs het ziekenhuis: Jippie 🙁

Aan het einde van de middag had ik met DJ Waxfiend een evaluatiegesprek om te kijken hoe de afgelopen maanden zijn gegaan en waar we naar toe willen gaan. Het was in het Muzyq in Amsterdam Oost. Een tof gebouw waar je studio’s en oefenruimtes kunt huren.

Die week had ik ook een meeting met Fatima van Fanz Productions over Expectations 2, een mode evenement dat volgend jaar tijdens de Nationale Vrouwendag zal plaats vinden. Hoewel ze me heeft benaderd voor een modellenopdracht, kwamen we er al snel achter dat we waarschijnlijk in de toekomst wel meer voor elkaar kunnen betekenen. Het was zo’n interessant gesprek dat het binnen no time anderhalf uur later was en dat mijn parkeermeter 20 minuten eerder bijgevuld had moeten worden.

 Tijdens koopavond ging ik met mijn vriend de stad in. De lichtbomen zijn al geplaatst en door al die kleding met glitters kreeg ik nog meer zin in Kerst!

24 november was er weer een Ladies Night Out editie van Encore. Daar hoort natuurlijk iets lekkers bij en ik kan je zeggen dat de dames 100% hebben genoten van zanger Jayh en gratis sushi! Een uitverkochte zaal ging los!

Ik voelde me die avond niet zo lekker, dus ging ik een uurtje eerder weg. Gelukkig was VJ Delight er om het laatste uurtje af te maken :). Voor ik weg ging haalde ik nog een broodje bakkeljauw bij de broodjeskraam in de hal. Die broodjes zijn in 1 woord amazing! Een getoaste bol met bakkeljauw, blokjes tomaat en komkommer en als verrassing een beetje pompoen erover heen. Ik voelde me meteen stukken beter. Nou beter, in ieder geval goed genoeg om naar huis te rijden :).

See ya next time!

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm