Black Hair

MyBlackHair Diary | Vj Aineko #17

Vj Aineko had voor een week lang de perfecte twists. Ze verraste haar bruidsmeisjes en is lekker uit eten geweest. Lees meer over haar belevenis in haar MyBlackHair Diary.

Yeah! Vorige week zat mijn twist na een volle week nog steeds goed. Zo zie je wat af en toe een maskertje allemaal wel niet kan doen. 🙂

Wat ook heeft geholpen is om het haar niet te vaak los te dragen. Als ik er niet uit hoefde of als het vochtig weer buiten was, stak ik mijn haar op in een semi chique updo. Een muts op als het miezerig weer was hielp ook goed.

Maandag 29 oktober heb ik na een lange tijd met Elma in de Boathouse afgesproken. We spraken bij over Zelf Bedacht, Zelf Gedaan en het trouwteam wat ze heeft opgezet.

Die dinsdag trok ik een leuk outfitje aan om uit eten te gaan…

Mijn ouders vierden dat ze al weer 30 jaar getrouwd zijn! We gingen lekker uit eten bij Buddha in Almere waar ze wok gerechtjes en dim sum serveren.

Daarna kregen we woensdag een fotograaf uit Lelystad voor de bruiloft over de vloer! Hij liet echt een prachtig stoffen album zien met mooie foto´s. Donderdag gingen we langs bij een videograaf in Barneveld. Hij heeft op mijn zusje haar bruiloft gefilmd, dus we waren al tevreden met zijn werk, maar een voorgesprek kan nooit kwaad.

Zaterdag 3 november ging ik, voordat ik in de Melkweg moest zijn, eerst nog naar de B-day party van m’n zusje.

 Bij m’n zusje kwam ik na een lange tijd Jedina(linksboven) tegen en ik greep meteen het moment aan om haar ook als mijn bruidsmeisje te vragen. Zij wist niet dat ik en mijn zusje een kleine ambush hadden gepland en in de slaapkamer gaf ik haar mijn uitnodiging. De tranen begonnen te vloeien, maar gelukkig waren de tranen van geluk en heb ik nu mijn groep bruidsmeisjes compleet!

Ik heb  de afgelopen maanden alle bruidsmeisjes een gepersonaliseerd boxje in de bruiloft kleurtjes gegeven. Daarin zat de uitnodiging met extra info en een paar leuke cadeautjes erin zoals armbandjes en koekjes. De ceremoniemeesters kregen als grapje een felroze stressbal.

Dit leuke idee kwam ik tegen op www.weddingchicks.com

Het kaartje heb ik op deze site gevonden.

Vorige week woensdag had ik weer een brainstorm afspraak met Girls Playground. Bij de Q park aan het Leidseplein stond ik 40 minuten met m’n auto vast in de rij. Superzuur! Eenmaal in de garage probeerde ik snel te parkeren en reed meteen een deuk in m’n nog geen week oude auto!

Gelukkig vergat ik dat in de Wagamama snel door the good company van Jayo en Fleur.

Zaterdag 10 november was de Beez In The Trap editie van Encore. Centraal stond Trap Music.

Hier zijn 2 van mijn favorieten als voorbeeld:

TNGHT – Higher Ground (Hudson Mohawke x Lunice)

Skrillex & Damian “Jr. Gong” Marley – Make It Bun Dem

De zaal was vol met bekenden zoals Howard Komproe, maar ook Tinie Tempah en Dizzy Rascal.

Wie weet wie er volgende week bij zijn. 😀

Tot de volgende keer!

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm