MyBlackHair Diary | Vj Aineko #16


Als Vj mixt Kristel op alle leuke feestjes video’s aan elkaar. Ook deze week had zij het er maar druk mee. Daarnaast vond zij haar droom trouwjurk en creëerde ze de perfecte twist out! Lees en kijk gauw verder in de week van Vj Aineko.

Zaterdag 13 oktober was er een Tattoos & Snapbacks editie van Encore. Daar mocht tattoo boy Kleine Viezerik natuurlijk niet bij ontbreken! Hij gaf een korte showcase en aan het einde sprak hij nog even backstage met m’n vriend. Blijkbaar hebben ze way back in time samen gechilld…


De week daarna heb ik eindelijk weer wat quality time met m’n broertje en zusje kunnen spenderen. Maandag lunch bij de Micky D. Geen gezonde lunch (Franse frietjes en koffie), maar wel een leuke lunch. Donderdag met koopavond gezellig met m’n zusje de stad in gegaan en een heerlijke soatosoep bij de Chinees gegeten.

De vrijdag erna was er weer een pasafspraak om een bruidsjurk te vinden. Het was heerlijk weer!
Outfit: Zachtroze slobbertrui, panty met suspender print erop en zwarte nep leren short (die is er wel, ook al zie je het niet). Lief van boven en stoer van onder. 🙂 Mijn haar was een mess, dus ik heb het bij elkaar vast gemaakt en er een haarband met bloemen op vast gemaakt.
Met goedkeuring van my supportive team (mam, zus, toekomstige schoonzus en schoonmoeder) ben ik geslaagd bij Esther´s Bruidsshop in Almere! Nu is het 4 maanden wachten totdat de jurk binnen komt: Best lang, maar het is alvast weer 1 ding dat van de to-do-list af kan. 🙂

Dat weekend had ik eindelijk tijd om mijn haar goed te wassen. Ik heb mijn shampoo van Organic Roots Stimulator gebruikt.  Daarna heb ik 15 minuten onder de droogkap gezeten met een mayomasker van Organic Roots Stimulator. Vervolgens heb ik mijn haar in ongeveer 30 twists gedraaid. Hierbij heb ik een oil moisturizer en een olie van hetzelfde merk gebruikt.

Ik wilde twists die klein genoeg waren om het op te kunnen steken in een beschermend kapsel. Ik heb van het meest goedkope nephaar een grote vlecht gebonden en die tussen mijn eigen twistjes vast gevlochten.

Die twists heb ik vijf dagen in gehouden. Lekker makkelijk. Geen extra tijd aan mijn haar hoeven besteden voor ik naar de stad, een verjaardag, of een vergadering van Zelf Bedacht Zelf Gedaan ging. Relax!

Vrijdag 26 oktober bij Frank010 ging ik VJen in Rotterdam. Frank010 is één keer in de maand in de cruise terminal en er waren volgens mij rond de 3000 mensen. Het begint als borrel om 17:00 uur. En je kunt er eten terwijl DJ Deep Diggin soul en funk draait. Ik haalde nasi met sate: yum, yum! Halverwege de avond gaat het publiek los op Dance, Electro en House. Ze hadden een speciale setup voor de ledschermen, omdat de dag daarna Housequake zou plaats vinden.

De natte droom van elke VJ! 😉

Zaterdag 27 oktober was het weer tijd voor mijn weekelijkse dosis Encore. Het was Ladiesnight dus de dames konden, tot 01.00 uur, gratis naar binnen. Er kwamen o.a. hits van Beyonce, Aaliyah en Nicki Minaj voorbij. Met mijn net losgemaakte twist outs was mijn  haar niet zo poefie, dus ik kon eindelijk mijn cap op. 😀 Mijn twist outs zijn denk ik de beste tot nu toe en mijn theorie is dat het komt doordat alle producten van hetzelfde merk (Organic Roots Stimulator) zijn.

Misschien moet ik maar stoppen met van alles uit proberen… Wat vinden jullie?

Tot de volgende keer!

[polldaddy poll=6656461]

1 REACTIE

  1. Yay, ik sta in het blog 😀
    Ik zou alleen willen dat ik genoeg haar had om de poll mee te doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul je reactie in!
Vul hier uw naam in