MyBlackHair Diary | Vj Aineko #15


Trouwringen uitzoeken. Dat doe je niet zomaar! Vj Aineko ging ervoor naar Antwerpen. Bekijk de plekken die zij bezocht en sla deze op voor als je zelf naar Antwerpen gaat.  Neem een kijkje in de week van Aineko!

6 oktober was Sacred Cypher, een dansvoorstelling van Don´t Hit Mama. De jonge dansers dansten op het klassieke stuk “Le Sacre du Printemps”, dat werd opgevoerd door Het residentie Orkest onder begeleiding van de Amerikaanse dirigent Andrew Gram (die ontzettend grappig was!) in de Dr. Anton Philipzaal in Den Haag. Tijdens de voorstelling moest ik een headset op om de Q´s door te krijgen…. Ik voelde me zo stoer! 😉

De voorstelling hoorde om 22:45 te beginnen, maar de show daarvoor liep uit, wat betekende dat ik aan het einde meteen door moest naar Amsterdam om daar bij Encore te VJen.

Bij Encore was DJ Dummy uit Amerika er als special act. Het was pittig om hem bij te houden als VJ, want hij ging zo snel van het ene naar het andere nummer. Maar daarna was ik alleen maar trotser toen hij na zijn set naar me toe kwam om te zeggen dat hij het amazing vond hoe ik zo “on point” was met mijn visuals!

Dinsdag 9 oktober was het de verjaardag van mn vriendin Wendy a.k.a. Wendeezle. 😉 Het was een girls only etentje @ Bar Spek in Amsterdam. De meiden waren ontzettend gezellig en het eten en de wijn waren heerlijk! (Het is maar goed dat ik met openbaar vervoer ben gegaan)

Antwerpen dag 1

Woensdag gingen we richting Antwerpen. Na vet lang door het centrum gereden te hebben, omdat de weg naar ons hotel door werkzaamheden niet te bereiken was, hadden we na het inchecken maar 1 ding in ons hoofd: FOOD!. De spicy beef ramen, sake en Japans bier haalde de crankiness binnen no time weg. De dag eindigde met een goed bad: perfect!

Antwerpen dag 2

De volgende dag begonnen we met een uitgebreid “laat ontbijt”, wat voor de meeste mensen lunch is, maar als je nog niks in de ochtend hebt gegeten is dat voor mij ontbijt. We hadden geen zin om € 10,- p.p. te betalen voor een saai ontbijt waar je voor 10:00 uur in het restaurant van het hotel moet zijn, dus na het uitslapen zijn we lekker in het centrum gaan eten. The Chocolate Box is een chocolatier met een soort lunch/tearoom op de Wijngaardstraat 15.

Voor ongeveer € 20,-  hadden we zalm op toast, sandwiches met mozarella, salades met cherry tomaatjes, koffie en zoals ze het op z´n Belgisch zeggen een “kannetje” thee. 🙂

Schuin over tegen over de lunchroom is The Public Image. 1 stap in de winkel en ik voelde me meteen thuis. Muziek van Missy Elliott en N.E.R.D. werd gedraaid en de kleding die ze verkopen is een leuke mix. Het ging van dope t-shirts naar studded high waisted hotpants en cropped sweatshirts. TPI is ook de enige winkel in Antwerpen waar je die fabulous Jeffrey Campell schoenen kan kopen.

Daarna gingen we naar Wim Meeussen Goudsmederij, want de redenvoor ons mid-weekje weg was o.a. ook om trouwringen te kopen. Och, wat was m´n vriend toch zenuwachtig! XD

Fish and Chips is ook zeker een winkel die de moeite waard is. De winkel is fun ingericht en je kan er toffe sneakers, hoodies, beanies en zelf spray cans kopen. Voor de dames zijn er truien van mooie kwaliteit en retro outfits. Fish and Chips heeft ook een exporuimte…

… en naast de winkel is er een steegje die ze goed hebben opgepimpt met graffiti. Voor meer foto´s van de winkel en de steeg ga naar: www.facebook.com/fishandchipsantwerpen

Terwijl we verder door het centrum wandelden bleven we hangen bij Think Twice. Er kwam muziek uit de winkel en er waren allemaal mensen in het rood gekleed. Eenmaal binnen kregen we een wijntje en vertelde ze dat de winkel 3 jaar bestaat. Als je helemaal in het rood gekleed was kreeg je 30 % korting op je aankoop (en dat terwijl de prijzen al laag waren!).

In de avond was het dress up time! Lekker uit eten in het Frans Italiaans restaurant waar Rashleigh me vorig jaar ten huwelijk heeft gevraagd: La Cigale D´Argent, want we hadden wat te vieren: trouwringen gekocht, dus die kon van onze to-do-list af!

 Antwerpen dag 3

De tweede keer “laat ontbijten” waren frieten van Fritkot Max. Een kleine patat stand aan de Groenplaats 12 (het grote plein bij de Kathedraal). Het is een klein zaakje, waar de mensen binnen bleven stromen. Blijkbaar is hij de frituurder van Antwerpen en hij heeft zelfs een eigen website! 😀 www.fritkotmax.be

Na een goede friet gingen we de Keyserlei af.

Als je in Antwerpen bent ga dan ook zeker langs Urban Outfitters en Forever 21.

Voor de terugweg naar Nederland gingen we eerst eten bij Sushi! Een leuk Japans restaurantje op  Keyserlei 15, waar je eten van de lopende band kan kiezen. Altijd al willen doen!

Op de terugweg begon het me toch te regenen! Wat was ik blij met m’n protective style: De big bun!

Maar nu het herfst is, wil ik wat meer verschillende kapsels die m´n haar tegen weer en wind beschermen uitproberen.

Heb jij een foto van een leuke protective hairstyle? Mail het naar [email protected]

Tot volgende week!

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul je reactie in!
Vul hier uw naam in