MyBlackHair Diary || VJ Aineko #13


Als VJ heeft Kristel elke week wel een leuk feestje. Deze week had zij zelf iets te vieren. Zij was jarig en dat vierde zij onder andere met een ‘nieuw’ kapsel. Bekijk hier meer van haar avonturen in de MyBlackHair Diary!

Vorige week weer verder gegaan met voorbereidingen voor de bruiloft. Bloemen kopen voor decoratie.

Daarna was de Encore: Mix it up! Editie. Er was een cocktailbar in de zaal waar je heerlijke vrolijk gekleurde drankjes kon halen.

Zondag 9 september was het Groentesoep Festival op Stadslandgoed De Kemphaan. Heerlijk weer was het (27+ graden) en de opkomst was goed. Ik mocht daar staan met m´n foto expositie.

Er waren veel leuke kraampjes waaronder die van Chunkylicious die superkawaii producten verkoopt.

VJ Flirt en V-Jaay zijn na maanden in Costa Rica te zijn geweest, weer terug in Nederland! Dus dat was weer een goede reden voor een get together bij Hanneke´s Boom op maandag in Amsterdam. Met een lekkere kop koffie aan het water zijn we gaan brainstormen hoe we weer aan de slag kunnen gaan met ons VJ collectief Girls Playground. Leuke ideeën die ik nu nog niet ga verklappen, maar ik hou jullie natuurlijk op de hoogte.

Woensdag ging ik aan de slag voor PoFashion. Een modeshow in de No Limit (Amsterdam Z-O). Het was een modeshow waar een mode ontwerper aan een dichter gekoppeld word. Naomi (van NomiByNaomi) en ik willen al een tijdje een project samen doen, dus zij vroeg me als VJ bij dit project. Hopelijk volgt de aftermovie snel!

En het weekend begon spannend. Vrijdag werd ik met m´n auto door een andere auto bij een afslag in Almere geramd. Het was een oud stelletje, wat ook nog het lef had om door te rijden. En dan zeggen zij “De jeugd van tegenwoordig!”… Het voorval liet me denken aan een South Park aflevering: http://youtu.be/TdOfX18FT-A 😉

Voordat de Encore: Melkweg afterparty begon, was het concert van Oddisee bezig. Een soulfull hiphop groep met live band. Ze waren verrassend goed, dus ik zal maar een album van ze zoeken. Maar omdat ik nog niet kon opbouwen heb ik even met de Encore Candygirls in de kleedkamer gechilled.

 

Daarna ging de zaal los tijdens Encore. Er zaten veel prachtige natural ladies in het publiek!

Maandag 17 september was ik jarig! Zoals belooft zou ik een keer iets anders met mijn haar doen, dus na een tijdje rond geGoogled te hebben kwam ik op dit idee. Mijn haar is aan de voorkant te lang voor een pony, maar voorlopig wil ik het nog niet knippen. Door een stukje haar aan de voorkant naar binnen te rollen en vast te pinnen met haarpennetjes creëer je een “pony”-look.

Volgende week is het bij Encore Ladies Night Out! Dat betekent dat de dames tot 01:00 uur gratis naar binnen kunnen. Hope to see you there!

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul je reactie in!
Vul hier uw naam in