MyBlackHair Diary || VJ Aineko #12


Na een paar weken zomerstop, is VJ Aineko weer helemaal terug om jullie op de hoogte te houden van haar Vj- activiteiten en natuurlijk haar prachtige bos krullen. In deze diary past ze onder andere een aantal trouwjurken, heeft ze een familie reünie en laat ze haar hair looks zien! Bekijk gauw de leuke foto’s.


Mijn zomer vakantie eindigde heerlijk! Een van de laatste weekenden was het rond de 28 graden! Daarom ben ik na jaren weer even naar Kwakoe gegaan. Onder het genot van een Parbo bierie gekeken naar voetballende jongens; ze hadden skills!

Ook was er eind augustus onze eerste familie Doest reünie. De opkomst was best goed en onder de Doestjes heb ik ook andere natural hair mensen ontmoet. Big hair must be in the family.

Het laatste weekend was Glen Faria op het Uitmarkt programma in de Paradiso. De show was een succes. Het was mooi om te zien hoe het licht, de visuals, muziek en de performance bij elkaar kwamen.

Deze week had ik een meeting met DJ Waxfiend en DJ Prime op het Leidseplein. Op een terras in het zonnetje hebben we het over een samenwerking met Aineko Productions voor hun nieuw feestconcept Encore gehad.

De dag daarna was ik in Heerhugowaard waar ik een afspraak met Ruth van Stichting Miss IQ heb gehad. Een Miss verkiezing waar er geld wordt ingezameld voor kansarme kinderen in het Caribische gebied. Voor meer informatie kun je naar www.stichtingmissiq.nl

Afgelopen zaterdag ging ik in Almere bruidsjurken passen. Mijn support team van links naar rechts: Mijn moeder, (toekomstige) schoonzus en zusje. We hebben veel prachtige jurken gezien en volgens mij ben ik stiekem al op eentje verliefd geworden. Welke? Dat laat ik natuurlijk nog niet zien. ;P

De Encore “say cheese!” editie op 1 september was dope! Volle bak en een klasse line up aan DJ´s. In de zaal was er ook een photobooth waar je van die foute ‘fotohokfoto´s’ kon maken. Volgende week is het thema: Mix it up! Kom dus zaterdag 8 september naar de Encore cocktailbar voor een Cosmopolitan of een Sex on the Beach.

Dit zijn wat kapsels die ik de afgelopen week heb gedragen, wie weet ben ik volgende week creatief genoeg om een totaal andere look te proberen. See ya next week!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul je reactie in!
Vul hier uw naam in