MyBlackHair Diary | Vj Aineko #11


Met een mooie bos vol natuurlijke krullen, een modellencarrière en een creatieve baan als VJ, heeft Kristel Doest (VJ Aineko) het maar druk! En hoe leuk is het om heerlijk mee te genieten van de activiteiten van deze naturalista en een kijkje achter de schermen te nemen? Dat het leuk is, bewijst Kristel elke week in haar eigen MyBlackHair Diary, waarin zij haar week van dag tot dag met ons deelt. Enjoy!

Voor de besloten première van ReMaking Almere mocht ik een prachtige jurk van Nomi dragen! Check www.nomibynaomi.com voor unieke fashion forward kleding met een funky Afrikaans tintje. Ik wou natuurlijk niet als een sloeber langs de designer Naomi Spieker langs gaan, dus heb ik een high waisted nep leren short en katten-blouse met open schouders gedragen. Ik moet wel indruk maken, toch? J

Foto door Jeroen Oomens

De jurk zat als gegoten! En ik werd overspoeld met complimentjes! Ik moet maar meer Nomi gaan dragen!

Foto door Jeroen Oomens

Behalve de jurk werd de korte documentaire ook enthousiast ontvangen.

Remaking Almere kun je op youtube bekijken.

Bij sommigen is het al bekend dat ik en mijn vriend plannen hebben om volgend jaar te trouwen, dus dat betekent: trouwlocaties bekijken.

En met eindelijk een paar dagen mooi weer ging ik met m’n vriend naar Bataviastad in Lelystad. Het was rustig, maar wel gezellig. Het is een soort dorpje met winkels waar je o.a. kleding met veel korting kan kopen.

We zijn ook naar Almeerderstrand en naar Bloemendaal aan Zee gegaan. Lekker bakken in de zon met een muziekje op! Blijkbaar waren we zo goed aan het chillen dat dit schattige hondje gewoon tussen ons kwam relaxen.

Eerst naar een bday party en daarna naar de Melkweg gegaan! Mijn vriend was namelijk ook jarig. Ik was dit jaar niet zo creatief met een cadeautje; 2 kaartjes voor KRS ONE, maar het was weer dope zoals altijd! Bekijk hier een filmpje

http://youtu.be/K0EGFJEY7Co

Ook naar Rotterdam gegaan voor het zomercarnaval. Daar ben ik mijn ouders en tante tegengekomen, dus natuurlijk snel even op de foto. Vooral met mijn pa, want die is op bijna alle vakanties en feestjes degene die foto´s maakt wat ervoor zorgt dat hij bijna nooit op foto´s staat. 😀

Het was lekker weer en ik was te lui was om mijn haar te kammen. Mijn oplossing: Veel moisturizer erin smeren en veel water met een plantenspray erop spuiten. Dat dan “sealen” met olie. Dit doe ik, zodat mijn haar niet te droog wordt, maar eigenlijk heb ik vooral water lopen sprayen, omdat ik een korter kapsel met meer volume wou. Dit werkt heel goed omdat ik haartype 4B/C heb. Haar met 4B en 4C structuur kan als het nat is tot wel 75 % krimpen! (zie maar het verschil op de foto´s hieronder)

Sommige zien het als een nadeel, maar ik niet: Om op zo een manier een korter kapsel te krijgen zonder je haren te moeten knippen is toch handig?

Maar al dat liggen in de felle zon en wind, droogt je haar natuurlijk alsnog uit, dus ik heb voor het eerst een “deep conditioner” behandeling gedaan op aanraden van me girl D. Heel veel haar mayo, kapje op en na jaren weer onder de droogkap (gelukkig maar 15 minuutjes). De katten waren geen fan van de “stofzuiger” op mijn hoofd. 😉

Eindresultaat weer heerlijk zacht haar, moet ik vaker doen!

Vorige week kwam Glen Faria (ook wel bekend als MC Fit van Flinke Namen) bij me over de vloer voor een toffe opdracht. Ik kan je nu al zeggen dat het dope wordt! Hou je van goede Nederlandse hiphop? Nice beats? Rap met inhoud? Kom dan zaterdag 25 augustus tijdens de Uitmarkt in Amsterdam naar Paradiso! Zijn theaterconcert begint om 17:30 uur en entree is gratis!

 Mijn volgende blog verschijnt pas weer in september vanwege een korte zomerstop.

Enjoy the summer!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul je reactie in!
Vul hier uw naam in