MyBlackHair Diary || VJ Aineko #10


Met een mooie bos vol natuurlijke krullen, een modellencarrière en een creatieve baan als VJ, heeft Kristel Doest (VJ Aineko) het maar druk! En hoe leuk is het om heerlijke mee te genieten van de activiteiten van deze naturalista en een kijkje achter de schermen te nemen? Dat het leuk is, bewijst Kristel in haar eigen MyBlackHair Diary, waarin zij haar week van dag tot dag met ons deelt. Enjoy!

Donderdag 28 juni was de award show van het ITs Festival in Amsterdam. De show opende met een filmpje gemaakt door mij.

Vrijdagochtend daarna was het snel in pakken, want toen gingen we met een groep van veejays.com naar Barcelona! Na aankomst volgde meteen een speurtocht waarin alle leden van veejays.com op de stoepen waren getekend.

De avond was meteen gevuld met activiteiten. Na het eten gingen we naar een strandtent waar tot 03:00 uur een DJ draaide. We besloten nog even langs de boulevard te wandelen toen we bij een vervallen gymzaal terecht kwamen. Er werd een feest door medicijn studenten georganiseerd en wij nodigde ons zelf gezellig uit. 😉

Nadat de laatste van ons pas om 06:30 uur in bed lagen, maakten we de dag daarna een late start.

Het begon met een videoclip wedstrijd, waarin 3 groepen een videoclip moesten maken op het nummer “Krokobil” van Yellow Claw: Hilarisch!

Op dit moment monteer ik het beeldmateriaal van alle groepen tot 1 filmpje. In mijn blog zal de clip beschikbaar zijn.

  Na een middag filmen in het centrum en na een heerlijke maaltijd die bestond uit verschillende tapas gingen we weer na het strand voor een feest. Het feest ging door tot 03:00 uur…

… maar de DJ maakte de melding dat verderop het strand het feest gewoon door zou gaan, dus toen gingen we naar het volgende feestje.

Nadat we weer om 06:30 uur in bed belande, was het de volgende ochtend niet erg relaxed om 11:00 uur uit te checken. Maar mijn team kreeg wel een boost toen we te horen kregen dat we de videoclip wedstrijd hadden gewonnen. Prijs: Een opblaaskrokodil! 😀

Na een rustige middag op het terras aan het strand zitten, verzamelden we in sportcafé Seven Sins. We hadden zo goed als de hele kelder voor onze groep. Leren Chesterfield banken, groot scherm en nacho´s: Let the game begin! Ik ben geen voetbalfan, maar in de EK finale was Spanje fantastisch! Het werd 4-0 tegen Italië, dus dat moesten we natuurlijk vieren op La Rambla!

Het was een wilde avond! Die Spanjaarden kunnen heel wat drinken als ze winnen. Iedereen was geschminkt, muziek overal en er hingen mensen in standbeelden, verkeerslichten en bomen. Geen wonder dat de politie er voor de zekerheid bij kwam. We hebben (weer) een nacht doorgehaald, dus toen we op het vliegveld aan kwamen waren we echt kapot!

Foto´s door: Kevin Odijk

Vrijdagavond 6 juli was de Nablijven presentatie!

De deelnemers van de fotografie workshop exposeerden hun werk. De ontwerpers gaven een funky modeshow met het thema “circus” en de mensen van de tattoo cursus gingen  live tatoeëren op kalfspoten. Daarnaast waren er ook allemaal kraampjes met leuke fashion accessoires.

Mn vriend volgde de tattoo workshop. Hoewel het er een beetje creepy uit ziet vind ik het toch lief dat hij een foto van ons samen op de poot heeft getatoeëerd. Liefde uit je op verschillende manieren toch? 😉

Mijn foto´s en film zijn goed ontvangen!

 Hieronder zijn ze te zien, maar voor de grotere foto´s moet je naar mijn website.


 

www.aineko.nl

@vjaineko

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul je reactie in!
Vul hier uw naam in