Black Hair

MyBlackHair Diary | Vj Aineko #1

Schermafbeelding 2014-01-07 om 22.57.28

Met een mooie bos vol natuurlijke krullen, een modellencarrière en een creatieve baan als VJ, heeft Kristel Doest (VJ Aineko) het maar druk! En hoe leuk is het om heerlijk mee te genieten van de activiteiten van deze naturalista en een kijkje achter de schermen te nemen? Dat het leuk is, bewijst Kristel in haar eigen MyBlackHair Diary, waarin zij haar maand van week tot week met ons deelt.

Hoe bracht Kristel haar kerstdagen door? En wat had ze aan op oudejaarsdag? Deze week neemt Kristel je weer even mee terug naar 2013.

 Outfit Galerij december

Schermafbeelding 2014-01-07 om 22.57.54

Vj aineko

 

Vj Aineko

 Afscheid van Zelf bedacht, Zelf gedaan

Vj Aineko

Ik heb ongeveer 1 ½ jaar in de regiegroep van dit project gezeten en heb een hele leuke tijd gehad tijdens het goedkeuren van aanvragen met het team. Maar ik vind dat het tijd wordt om iets anders te doen. Daarom hadden we een afscheidsetentje voor mij en een paar anderen die vertrekken in La Cubanita.

 www.lacubanita.nl

 

West Side Story

Vj Aineko

In december ben ik ook naar West Side Story gegaan. Mijn talented schoonzus Honey deed de choreografie van de voorstelling en mijn hubby speelde de rol van Glad Hand. De voorstelling was maar 2 dagen in het concertgebouw te zien, speciaal voor hun 125ste jubileum. Er werd groot uitgepakt, met een volledig orkest, videobeelden op de achtergrond en goed gemaakte kostuums voor de cast.

 

Myblackhair Diary VJ aineko 19

Na afloop was er een “afterparty” in de lounge en daarna gingen we nog door naar een café, waar elke 15 minuten “Maria” werd afgedraaid en iedereen luid mee zong.

Myblackhair Diary VJ aineko 21VJ Aineko

Schermafbeelding 2014-01-07 om 23.25.53

Om in de Kerstsfeer te komen heb ik vlak voor de vakantie de leerlingen de opdracht gegeven om een geanimeerde kerstkaart te maken voor het ROCvA narrowcasting kanaal. Hier is een leuk voorbeeld:

 

aineko

 Na de animatieles was het tijd om de Kerstboom op te tuigen!

 

Encore

Schermafbeelding 2014-01-07 om 23.30.02

Schermafbeelding 2014-01-07 om 23.30.13

 Ik heb een kleine Kerst traditie en dat is dat ik elk jaar erg voorspelbaar iets rood aantrek of een  kerst accessoire op doe. 2012 was het een Kerst orniment in mijn haar; 2013 was het rood en wit.

Schermafbeelding 2014-01-07 om 23.32.18

Zo vond ik eindelijk mijn foute Kerst trui op de herenafdeling bij de Primark. Ja, menswear: buy there from time to time! Ook nog in de uitverkoop voor € 7,-! Yep, I love a good sale 😀

Het was fout, maar niet te fout met leuke Scrooge tekst erop. “Bah Hambug”. Lees hier wat dat betekent.

Schermafbeelding 2014-01-07 om 23.32.48

 

Onder mijnn slobbertrui droeg ik mijn wit Peter Pan collar jurkje.

(een Peter Pan collar  jurk is een jurk met een old fashioned kraagje)

 

Schermafbeelding 2014-01-07 om 23.35.33

Bij de familie van Rashleigh werd het een creatieve Kerstboom, omdat ze net 2 dagen ervoor waren verhuisd.

Schermafbeelding 2014-01-07 om 23.36.12

 We aten heerlijke pompoensoep, aardappels en kip uit de oven met groente. Respect voor Honey de kok die dit in een keuken, waar nog niet alles op zijn plek is, heeft kunnen klaar maken. Het eten was heerlijk! Ik heb voor het eerst manderijnenpudding gegeten, wat amazing was. De appeltaart namen we mee, omdat we door moesten naar de volgende stop.

 

Schermafbeelding 2014-01-07 om 23.38.13

 

Bij mijn ouders vierden we het in de avond. Ook weer heerlijk gegeten! Kippenpootjes uit de oven, pom, pastei, rijst en groenten. Als toetje chocoladetaart en we kregen extra eten mee naar huis.

aineko Schermafbeelding 2014-01-07 om 23.41.17

 2de Kerstdag vierden we lekker thuis. Ik heb echt super awesome gifts gekregen, zoals een kartonnen tank die je in elkaar kan vouwen voor je kat. Helaas is Chewie te dik en is Rufio bang ervoor, dus ze spelen er niet veel mee. Ook 1 van mijn favorieten is de Nelson Mandela COMIC!

We hebben lekker lui films gekeken en een mix van leftovers gegeten. GOEDE leftovers 🙂 kousenband, pom, pastei, vlaai en appeltaart: Het was een feest! (ya, I really really like eating)

NYE

Schermafbeelding 2014-01-07 om 23.44.15

Net als vorig jaar ging ik weer VJen bij Melvin (aka Mike Mercy) zijn Off The Wall gig. Dit jaar was het in de Stadschouwburg van Amsterdam. Hij draaide natuurlijk zoals altijd weer gruwelijk nice!

Schermafbeelding 2014-01-07 om 23.44.25

 Mijn broertje was er ook met zijn matties (ik moet de verhalen nog horen) en m’n schatje was er ook bij om me te steunen terwijl ik zo hard met oudjaarsavond aan het werk was. 😉

 

Schermafbeelding 2014-01-07 om 23.48.02

 

2013 was echt te gek! Hopelijk word 2014 minstens zo leuk.

Een Gelukkig Nieuwjaar!

 

Kristel Eavis

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies