Black Hair

MyBlackHair Dairy | VJ Aineko #7

Met een mooie bos natuurlijke krullen, een modellen carrière en een creatieve baan als VJ, heeft Kristel Doest (VJ Aineko) het maar druk! En hoe leuk is het om heerlijk mee te genieten van de activiteiten van deze naturalista en een kijkje achter de schermen te nemen? Dat het leuk is, bewijst Kristel in haar eigen MyBlackHair Diary, waarin zij haar maand van week tot week met ons deelt.

Weekendje weg!

Microsoft Word - VJ Aineko blog juni 2014-1.docx Microsoft Word - VJ Aineko blog juni 2014-1.docx

 

Zaterdag 31 mei kwamen we aan bij Hotel Villa De Vlughte (het hotel waar we na onze bruiloft een weekend hebben gespendeerd) om onze eerste huwelijksjaar te vieren.

Het was lekker weer, dus we gingen naar het strand en aten bij Sun Sea Bar, een erg gewilde strandtent bij het strand van Wijk aan Zee. Werkelijk heerlijk gegeten!

www.hoteldeklughte.nl

www.sunseabar.nl

 Microsoft Word - VJ Aineko blog juni 2014-1.docx ainekojuni4 Microsoft Word - VJ Aineko blog juni 2014-1.docx

1 juni startte we onze 1 year anniversary met een uitgebreid ontbijt op bed. Daarna gingen we naar Buitenplaats Beeckenstijn waar we zijn getrouwd. Om te wandelen door de prachtige tuinen en lekker te bakken in de zon. We bekeken onze trouwfoto´s onder het genot van een alcoholvrij biertje (wat als je het mij vraagt eerder naar spa met citroen smaakte). Terug bij het hotel zijn we nog lekker gaan luieren aan het zwembad.

Microsoft Word - VJ Aineko blog juni 2014-1.docx ainekojuni8

In de avond gingen we uit eten bij Tarantella, een restaurant waar je goed Italiaans-Siciliaans kan eten. Ik weet dat het niet mag, maar heb wel 1 glaasje Prosecco gedronken om ons 1ste jaar te vieren.

www.restaurant-tarantella.nl

ainekojuni9

Terug in ons hotel aten we wat van onze bewaarde stuk trouwtaart wat we hadden ondooit. Een Amerikaanse traditie die ik wel leuk vond. De chocolade fondant was niet echt lekker, maar de cake met de Oreo vulling proefde nog precies als een jaar geleden.

Echo

ainekojuni6

Ook heb ik in juni mijn 20 weken echo gehad. Ja, dat gaat snel! Vergeleken met de eerste echo is het nu een echt mensje en kan je de neus en lippen duidelijk zien.

Vaderdag

ainekojuni10

Met vaderdag gezellig even langs mijn vader. In de week daarna hebben we ook onze nieuwe kinderwagen binnen gekregen. Die heeft Rashleigh uitgezocht, want ik werd helemaal gek van alle informatie die er tegenwoordig online te vinden is. :s Hij is ook weer verder gaan klussen in het weekend. Een DIY commode project voor in de babykamer, maar het eindresultaat laat ik jullie voorlopig niet zien. 😛

Nom nom nom

ainekojuni11

Ik eet nog steeds voor 2 en dat heeft ervoor gezorgd dat ik deze maand 5 kilo ben aangekomen. Misschien moet ik toch maar weer gaan opletten op wat ik naar binnen werk. Ze zeggen dat je als je zwanger bent dat namelijk niet hoeft te doen en dat je eigenlijk maar 100 calorieen per dag extra nodig hebt voor de baby. Dat is bijv. 1 cafe latte, 1 schaaltje yogurt met fruit of 5 aarbeien met chocola. Eigenlijk best wel weinig…

ainekojuni12

Hoewel ik veel heb gegeten, kun je mijn buikje nog niet echt zien, maar broeken beginnen toch al strak te zitten. Een goed excuus om te gaan shoppen? ;D

ainekojuni13

Vooral mijn leerlingen hebben niks door als ik mijn overhemden en colbertjes draag. Zij zullen wel schrikken als ze me weer in september zien. XD

Schoolvakantie!

Microsoft Word - VJ Aineko blog juni 2014-1.docx

De laatste lessen zijn nu voorbij en zoals bij de vorige klas, maakte ik een showreel van wat de leerlingen in het afgelopen half jaar hebben gemaakt. (klik op de foto om te bekijken)

Weer een cursusje volgen

ainekojuni15

In juni zat ik zelf ook weer in de schoolbanken.

Het ROCva heeft een professionele greenscreen room met lampen die aan trussen hangen en een licht paneel. Helaas wordt die nog te weinig gebruikt, dus hebben ze 2 middagen een workshop georganiseerd voor de docenten om kennis met de apparatuur te maken.

Howel ik het principe van green screenen wel snap heb ik toch wat handige weetjes opgepakt en weer nieuwe software programma´s leren te gebruiken. Er beginnen al leuke ideeen voor een animatieles in mijn hoofd te borrelen. 😀

30 jaar Almere

ainekojuni16

In de maand juni bestaat Almere 30 jaar. De festiviteiten begonnen zaterdag 28 juni o.a. met een nachtpicknick om ook de Ramadam in te wijden. Ik wou er graag bij zijn, want ik vind het een mooi initiatief voor een multiculturele stad, maar was in slaap gevallen (dat gebeurd steeds vaker: supermoe zijn door de zwangerschap).

ainekojuni17 ainekojuni18

Maar de volgende dag was ik wel van de partij. Er waren veel sport activiteiten, live muziek, kraampjes met heerlijk eten en kraampjes waar je aparte spulletjes kon kopen. Door het mooie weer was het een stuk drukker dan de dag ervoor. Er was 1 superlange rij met babywagens over de boulevard waar ouders hun baby’s gratis op de foto konden laten zetten.

Headwrap

ainekojuni19

Ik ben een groot fan van headwraps. Ik draag ze vooral uit gemak (#teamlazynatural ;D), maar deze zomer zijn ze extra hot door o.a. celebirties als Rihanna die een prachtige shoot (eindelijk weer met kleding aan ;D) deed voor Harper´s Bazaar Arabia.

De 3de foto is model Nala Diagouraga in Elle Romania Juni 2014 (fashion editorial)

ainekojuni20

Maar wist je dat in 1800 deze stijl in Amerika vooral door vrije slaven werd gedragen, omdat ze volgens de wet verplicht waren om hun haar te bedekken. Hun weelderige haarbossen werden op zo een manier uitgedost dat het te veel aandacht van blanke mannen en hun jaloerse blanke vrouwen trok. Daarom moesten deze vrouwen hun haar onder een doek verbergen, maar dat hield deze naturals niet tegen om alsnog stylish over straat te lopen. 🙂

Lees hier het artikel: BGLH

Tot de volgende blog!

Volgend blog:

Keti Koti

Wash & Go…a big NO NO!

Haarworkshop van Sisay

Eindelijk bikini weer?

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm