Black Hair

My Dreadlock Journey || #7 Lock accessoires

featured picture

Nu ik al geblogged heb over de overschakeling van gestraight haar naar dreadlocks, lockextensions en verzorging tips, is het tijd voor leuke kapsels en dergelijke. Ik kijk al een tijdje naar leuke funky kapsels met dreadlocks. Ik wacht geduldig tot mijn haar wat langer is om dat allemaal te doen.

Accessoires voor in of aan je locks maken je simpele kapsels soms ook wat leuker. Door veel te kijken naar kapsels, het volgen van bepaalde Instagram profiles en Facebook pages kwam ik op Evolve uit de Bahamas. Mijn geluk dat ik daar vorige maand kon zijn…

 

Crys en Rheyna

Dit zijn Crys en ik. Crys is degene achter Evolve. en tevens ook degene die alles maakt! Ze was zo enthousiast en blij dat iemand uit Suriname speciaal haar accessoires kocht. Ik vond ze vrij uniek en wel mijn stijl dus besloot ik aardig wat bij haar te kopen. Evolve. verkoopt overigens niet alleen accessoires voor je dreadlocks, maar ook leuke ringen, armbanden en oorbellen. Ook wat voor jouw locks (en/of vingers, armen en oren)?

Lock accessoires by Evolve

 

Een schattig hartje en love charm in mijn locks.

lockaccessoires bij Crys

 Een soort spiraal in Crys’ haar locks.

En wanneer je haar eenmaal langer is, kunnen je kapsels er als volgt uit zien met lock accessoires:

nubian naturals

 

Andere accessoires van Nubian:Other accessoires by Evolve

 

Welke accessoires gebruik jij voor je dreadlocks?

 

(foto’s van Nubian Naturals, Barbados).

 

 

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies