horloges
Fashion

Musthave: Mooie horloges

Voor het aflezen van de tijd hoeven we het niet perse te hebben (daar heb je immers je telefoon voor), maar je outfit is niet af zonder de juiste accessoires. Daar hoort natuurlijk ook een mooi horloge bij. En als een true fashionista heb je er natuurlijke meerdere. In verschillende kleuren en vormen. Horloges zijn helemaal hip, echte modeaccessoires en onmisbaar bij je outfit.

Minimalistische horloges

Het horloge merk Cluse is favoriet bij veel fashion bloggers en populaire Instagrammers. De horloges zijn stijlvol en minimalistisch met metalen of leren bandjes. Het leuke en handige is dat je de bandjes kunt omwisselen. De ene dag een goud metalen bandje en de andere dag een zwarte leren band. Je kunt eindeloos variëren. Dit zijn onze favoriete Cluse armbandjes.

horloges

Cluse horloge met metallic rosé gouden band

horloges

Cluse horloge met echt marmeren wijzerplaat

horloges

Cluse horloge met gouden Minalese band

Retro horloges

De retro digitale Casio horloges zijn weer super populair. Deze werden voornamelijk in de jaren zeventig en tachtig gedragen. Tegenwoordig is er een uitgebreide collectie van deze retro horloges en kun je kiezen uit verschillende kleuren en vormen van de bandjes. Onze favorieten:

horloges

Casio horloge met gouden metalen band

horloges

Zilver en grijze Casio horloge

horloges

Super retro! Deze horloge en rekenmachine in één.

Luxueuze horloges

Als je wat meer geld te besteden hebt, dan kun je ook voor een luxe design horloge kiezen. Michael Kors horloges zijn heel erg populair. Er is een groot aanbod voor zowel mannen als vrouwen en de collecties zijn erg stijlvol, trendy en van goede kwaliteit. Naast de normale collectie biedt Michael Kors ook nog smartwatches. Hiermee kun je Instagrammen, je fitness doelen bijhouden met de ingebouwde fitness- en activiteitenmonitor, het weer aflezen, maar ook je wijzers helemaal naar eigen smaak samenstellen en een leuke foto op de achtergrond plaatsen. Natuurlijk zien de smartwatches er prachtig uit en kun je de bandjes naar smaak verwisselen. Hierbij onze favorieten uit de collectie van Michael Kors:

Rosé gouden Michael Kors horloge

 

horloges

Rosé met kristallen

horloges

Smartwatch van Michael Kors

De keuze is enorm en bij de meeste merken kun je heel gemakkelijk de bandjes wisselen, waardoor je veel meer uit je horloge kunt halen. De horloges hierboven zijn allemaal te bestellen via horloge.nl. 

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm