Celebrity Style

Must See: Precious

AWE Precious” My name is Claireece Precious Jones. I want to be on the cover of a magazine. I wish I got a light skin boyfriend with real nice hair. But first I want to be in one of them BET video’s.”

Begin dit jaar werd op het Amerikaanse Sundance Film Festival (hetzelfde filmfestival waar wij ook de film Good Hair signaleerde ;)) de film “Precious” vertoond. Precious is gebaseerd op een Amerikaanse roman (waargebeurd!), genaamd PUSH.

Met een tweede kind op komst, heeft Precious (pas zeventien jaar) erg moeilijke tijden doorgemaakt in haar leven: ze werd verkracht door haar vader en beviel 9 maanden later van zijn kind, ze wordt mishandeld door haar moeder en groeit op in een arme omgeving. De slechte omstandigheden maakte van Precious een bitter en boos meisje. Een meisje dat, ondanks haar overgewicht, ‘onzichtbaar’  is voor de buitenwereld.

Een deel van de cast van Precious. Mo'nique speelt volgens critici een zeer overtuigend de rol als moeder van Precious. Over Mariah Carey's acteertalent wordt voor het eerst positief gesproken. Zij speelt de rol van sociaal werker.

Een deel van de cast van Precious. Mo'nique speelt volgens critici een zeer overtuigend de rol als moeder van Precious. Over Mariah Carey's acteertalent wordt voor het eerst positief gesproken. Zij speelt de rol van sociaal werker.

Als wij de recensies mogen geloven en de officiële trailer (zie hieronder) ons al zeer nieuwsgierig maakt, mag van deze film veel verwacht worden. Vooral omdat er wordt gesproken over een oscar nominatie.
In de film, die geregisseerd is door Lee Daniels, hebben onder meer Mo’nique, Mariah Carey en Lenny Kravitz een rol weten te bemachtigen. De zwangere precious wordt gespeeld door Gabourey Sidibe. Producers van deze drama zijn niemand minder dan Oprah Winfrey en Tyler Perry (Madea!!).

Precious is in december in Nederland te zien!

Ga jij deze film bekijken??

Talk Back!

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies