Black Hair

Must See| Koffietijd met Sylvana Simons als hoofdredacteur

sylvana_simons

In het nieuwe seizoen van Koffietijd zal iedere maand een gasthoofdredacteur het roer (gedeeltelijk) over nemen. En niemand minder dan Sylvana Simons mag morgen (20 september), deze rol als eerste op zich nemen!

Super leuk nieuws is dat, vooral omdat we weten dat Sylvana ook echt een hairlover is en het onderwerp ‘kroes haar’ zeker van pas gaat komen. Zo zal ze vertellen over de ‘kroeshaardrama’ van donkere vrouwen en welke pijn zij daarvoor moeten doorstaan. En: Dominique Snip, eigenaresse van het succesvolle merk Sheado komt ook langs! Zij zal haar eigen natural hair journey met de kijkers delen en vertellen voor welke uitdagingen zij kwam te staan toen ze ervoor koos om natural door het leven te gaan.  Ook Michelle de Bruijn is te gast. Zij vertelt over haar natural hair en haar voorstelling ”F*ck My Hair’. Echt super leuk!

Wij gaan zeker even kijken! Jij toch ook?!

meer info:

www.koffietijd.nl

foto: twitter Sylvana Simons/ Marius Suiker Photography

 

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm