Black Hair

Must have tool: de curl wand

Schermafbeelding 2015-09-18 om 20.26.44

Eén hair tool die je dit jaar in huis moet halen is de curl wand. Een handige tool waarmee je op een simpele manier prachtige, maar dan ook écht prachtige krullen kunt maken. De curl wands zijn er in verschillende formaten. De meest populaire van dit moment zijn de kegelvormige curl wands, waarmee je zowel kleine als grovere krullen in je haar kunt maken.

Curl wand krullen voor kroeshaar en relaxed haar

De curl wands zijn geschikt voor alle haartypes. Heb je kroeshaar? Stretch dan voor het gebruik van de curl wand eerst je haar. Dit kan je doen zonder hitte, maar ook gewoon met een föhn. Wanneer je een relaxer hebt, kun je gewoon direct beginnen. Zorg er wel altijd voor dat je eerst een hittebeschermer gebruikt. Zo beperk je de schade aan je haar.

Wil je de curl wand gebruiken wanneer je een weave draagt? Doe dit dan alleen wanneer het gebruikte haar ‘human hair’ is. Synthetisch haar verbrand namelijk gewoon wanneer je het wilt bewerken met een tang.

Bekijk deze twee tutorials.

 

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies