Black Hair

Must Have | De Q-Redew

q-redew_c

De Q-Redew is een draagbaar stoomapparaat dat heel snel het vocht in je haar kan herstellen door de warme stoom die het uitstoot. Je kunt het op droog haar gebruiken, of bijvoorbeeld voor een extra deep conditioner. Super handig dus! Vooral omdat het stomen van je haar met dit apparaat binnen handbereik ligt, want waarschijnlijk ga je nu naar de kapper voor een stoombehandeling.

Het stomen van je haar heeft sowieso veel voordelen:q-redew

1. Door je haar te stomen, worden je haarschubben geopend, waardoor vocht beter het haar binnendringt. Hierdoor voel je dat je haar veel meer vocht vasthoud en niet snel uitdroogt.

2. Je haar wordt er sterker van en het bevordert de elasticiteit. Droog en breekbaar haar kan extra profiteren van een stoombehandeling. Ben jij in de overgang van een relaxer naar je natuurlijke krullen? Dan kan een stoombehandeling de behandeling van de twee structuren makkelijker maken.

3. Stomen geeft je de mogelijkheid om je haar van water/vocht te zien, zonder je hele hoofd onder water te houden. Hierdoor wordt ook je natuurlijk krulpatroon verbetert en worden je krullen levendiger.

De Q-redew werkt hetzelfde als ieder ander stoomapparaat, alleen houd je deze vast in je hand. Hierdoor kun je gemakkelijk en snel stomen. Je stoomt daar waar het nodig is en sealt met je favoriete olie. Maar het is ook handig voor als je ’s avonds je haar twist. Stoom je twists en je haar zal ’s ochtends heel zacht aanvoelen. Daarnaast kun je het ook gebruiken om je twist out  en wash & go te refreshen.

Deze vlogger gebruikt de Q-Redew samen met haar moisturizer:

 

De Q-Redew kun je online bestellen via www.qredew.com voor $69,95

Wat vind jij van dit apparaat? Zou je het aan willen schaffen?

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm