avlon academy live
Black Hair

Must Go voor kappers: Avlon Academy Live

Als kapper moet je altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en de nieuwste technieken op het gebied van haarstyling. De black hair branche staat nooit stil. Het is tegenwoordig juist volop in beweging! Steeds meer innovatieve producten komen op de markt, de wensen van klanten veranderen (zoveel vrouwen gaan natural) en ook zijn de eisen van de klanten steeds hoger geworden. We willen goede producten (het liefst zo natuurlijk mogelijk) en uitgebreid advies over ons haar. Als kapper ben je daarom nooit uitgeleerd!

Op zondag 30 oktober organiseert Avlon Industries het event Avlon Academy Live. Speciaal voor de professionele haarstylisten in Nederland die meer willen weten over hun producten én hun business willen laten groeien.

Wat kun je verwachten?

Avlon Academy Live is een dag van inspiratie, educatie en trends. Er is een fantastische line-up met onder andere de directeur en oprichter van Avlon Industries Dr. Ali N. Syed, multi-award winnende haarstylist Michelle Thompson en Educatie Directeur Jacqui McIntosh. Nieuwe product launches, Exclusieve show deals, trend presentaties en ondernemersadvies zijn allemaal beschikbaar op deze dag.

Over de line up:

Dr. Ali N. Syed

avlon_academy_live

Meester chemicus en directeur van Avlon Industries, Dr. Ali N. Syed heeft meer dan 42 jaar ervaring met black hair. Met meer dan 30 patenten is hij een wereldberoemde expert. Zijn kennis over haar is ongeëvenaard.

Michelle Thompson

avlon academy live

De bekroonde haarstyliste en winnares van British Hairdressing Awards, Afro Stylist of the Year Michelle Thompson, zal Avlon’s 2016 ‘Transient’ collectie presenteren. Michelle Thompson demonstreert en creëert verschillende looks, demonstreert trends en laat met behulp van de Avlon producten zien hoe zij prachtige kapsels creëert.

Jacqui McIntosh

avlon_academy_live

Avlon’s Educatie directeur, Jacqui McIntosh zal je inspiratie geven over je business. Met meer dan 30 jaar ervaring in de industrie en uitgebreide ervaring in het bedenken en uitvoeren van educatieve programma’s, wordt Jacqui’s waardevolle kennis van de industrie ingezet om te enthousiasmeren, inspireren en je business doen vergroten.

Deze dag wil je als kapper absoluut niet missen! Hierbij nog meer info:

Datum: zondag 30 oktober
Tijd: 11.00 – 17.00 uur
Locatie: Hilton Hotel Rotterdam (Weena 10, Rotterdam)
Tickets: €50 per persoon. Verkrijgbaar via avlonacademylive.eventbrite.nl
Meer info: 010-5222225 (Jemina, distributeur Avlon)
Updates: Facebook Avlon Netherlands
*inclusief exclusieve show deals en catering

 

 

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm