Fashion

Morgen: Lady Africa Fashion Show

lady_africa_c2

Het Afrovibes Festival is al volop in gang. Tijdens het festival kun je nog tot 17 oktober genieten van dans, muziek en design uit Zuiderlijk Afrika. Met het thema ‘Moving In Time’ kijken kunstenaars uit Afrika en Nederland vooruit in de tijd. Het festival vindt plaats in theaters in Amsterdam, Rotterdam , Utrecht en Den Haag.

Een show die je echt niet mag missen is de Lady Africa Fashion Show. Lady Africa is hét inspiratievolle platform voor veelbelovende en gevestigde Afrikaanse mode- en accessoires en designer labels uit diverse Afrikaanse landen. Tijdens Afrovibes verzorgt Lady Africa een Afrikaanse modeshow met een groep prachtige ‘real life’ modellen, van alle leeftijden, culturele achtergronden & kledingmaten.

Over Lady Africa

De creatieve motor van Lady Africa is de prachtige Irene Hin(ook nog genomineerd voor de VIVA 400 wereldverbeteraar). Met haar boutique wil zij met haar Afrikaanse en Nederlandse wortels een brug slaan tussen Afrika en de rest van de wereld. Op haar reizen naar Afrika ontdekte ze een keur aan eigenzinnige ontwerpen, prachtige stoffen en origineel, onafhankelijke labels: te mooi om niet te delen. Al deze mooie artikelen deelt zij nu niet alleen in haar boutique, maar kun je zien tijdens de fashion show.

Modellen van alle leeftijden, culturele achtergronden en kledingmaten lopen mee tijdens de show. En als je de artikelen mooi vindt, kun je die direct shoppen in de pop-up store die tijdens de modeshow geopend is.

lady_africa_1 lady_africa_2 lady_africa_3

Lady Africa Fashion show vindt plaats op:

Woensdag 14 oktober
21.30 uur
Theater aan ’t Spui Den Haag
Prijs: 7,50 euro. Tickets koop je hier.
meer info: www.afrovibes.nl

foto’s via: fb Lady Afrika (rgrdesign)

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm