Beauty

Mooie pastel kleurige nagels met KleanColor

De lente vraagt om mooie, opvallende kleurtjes! Ik heb zelf echt altijd nagellak op en kan dus niet zonder. Samen met Klean Color ging ik op zoek naar de leukste lente kleurtjes en dat zijn natuurlijk pastels!

kleancolor_pastels1

(advertorial)

KleanColor
KleanColor is een Amerikaans merk en heeft een enorme collectie aan nagellak kleuren, nagelverzorging en een make up lijn. De kleuren zijn echt eindeloos. Van matte en glanzende nagellak tot transparante nagellak met holografische glitters. In de collectie zit ook nail art wat je zowel thuis als in nagelstudio’s goed kan gebruiken. Niet alleen de enorme kleurkeuze is een pluspunt, ook hebben de nagellakjes een fijn prijsje. Zo liggen de prijzen tussen de 3 tot 4 euro. Je kunt dus voor een redelijke prijs een heel pallet aan kleuren samenstellen.

Lovely pastels!

Voor deze lente ging ik dus aan de slag met de pastel kleurige collectie van KleanColor. Voor de meeste lakjes vond ik 1 laagje niet genoeg. Het mooiste resultaat kreeg ik met twee laagjes. De kwastjes zijn lang en de nagellak is makkelijk op te brengen. De sheer nagellakjes droogte iets sneller op dan de normale pastels. Na drie dagen begon de kleur er langzaam vanaf te gaan. Het is ook afhankelijk van hoe je je nagels gebruikt natuurlijk. Ik was 2 keer per dag de vaat, dus dan gaat het iets sneller. Maar in principe was ik wel tevreden over de houdbaarheid, aangezien dit een budgetmerk is.

Bekijk hier mijn swatches:

kleancolor_pastels2

Pastel Yellow
Dit is een gele kleur. Best opvallend!

kleancolor_pastels_yellow

Pastel Purple

Deze paarse kleur dekte bij mij in één laagje mooi.

kleancolor_pastels_pastel_purple

Pastel Blue

kleancolor_pastels_pastel_bluejpg kleancolor_pastels_pastel_blue_1

Pastel Pink

kleancolor_pastels_pastel_pink

Sheer Pastels
De Sheer nagellakjes van KleanColor zijn in verschillende kleurtje te verkrijgen en zijn een beetje doorzichtig, waardoor je als het ware door de nagellak kan heenkijken. Leuk voor als je niet zulke opvallende nagels wilt, maar toch een kleur die er een beetje uit springt.

Sheer Pastel Nude


kleancolor_pastels_Sheer_pastel_nude

Sheer Pastel Purple
Hier heb ik 1 laagje aangebracht:

kleancolor_pastels_sheer_purple_1

Dit is een tweede laagje:

kleancolor_pastels_sheer_purple

Best een groot verschil. Het tweede laagje maakt van de sheer pastel purple een goed dekkend nagellakje.

Wat vinden jullie van de kleuren?

Je kunt Kleancolor kopen in heel veel afro cosmetics shops in Nederland. Maar er zijn online ook voldoende webshops te vinden die de hele collectie van KleanColor aanbieden, zoals www.afrobeautycosmetics.nl

Kleancolor verloot regelmatig nagellak en make-up producten op hun Facebook pagina. Wil je ook meedoen met de winacties, like dan de Facebook pagina van: Kleancolor Nederland en je maakt elke maand kans om iets moois te winnen!

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm