Black Hair

Mooie opstekers

 

Happy new week peeps! Vandaag is het tijd voor een leuke nieuwe haarstijl. De updo heb ik afgelopen weekend hard gerocked. Het was natuurlijk mooi weer en ik moest laten zien wat ik in huis had.

De opsteekkapsels beginnen weer helemaal in te komen bij vrouwen. En wat zo ideaal is aan dit kapsel is dat je je haar op zoveel verschillende manieren kunt opsteken; zo zie je er nooit saai uit. Het is niet alleen mooi, maar het is ook gelijk vriendelijk voor je haar. Het beschadigt de puntjes niet en je haar plooit niet zo snel. Het maakt niet uit of je lang of kort haar hebt, een updo werkt voor meerdere haar lengtes en straalt ook gelijk klasse uit. Ben jij je eentonige updo’s zat? Probeer dan eens een van de onderstaande updo’s om je stijl wat interessanter te maken.

 1. Voeg er bolletjes of een bol aan toe: Als je er een bol aan toevoegt zorgt dat voor meer volume.

 

 

 

2. Creëer meer volume met je eigen haar: Dat zorgt voor een vleiende look en het past bij elke gezichtsvorm. Maar je moet er wel voor zorgen dat je de rest van de stijl glad houdt. 

 

3. Invlechten: Invlechten voegen direct flair aan je look en het zorgt voor een edgy uitstraling. Zorg er wel voor dat de invlechten er net, strak en gelijk uitzien.

 

Ik heb het zelf simpel gehouden en zoals je kunt zien heb ik op de eerste foto een strik erbij gedaan. Als je in een zomerse bui bent kan je er ook een grote bloem aan toevoegen. Op de tweede foto heb ik mijn knot centraal gehouden en op de derde foto heb ik alles naar voren gekamd en daarvan een knot gemaakt. Als je niet zoveel haar hebt om een volle knot te maken kan je altijd gebruik maken van een haarstuk. Ik heb trouwens de KeraCare styling Wax Stick gebruikt. Het zorgt voor de gladheid van je haar en het creëert textuur met een soepel modelbehoud voor speciale styling effecten. 

 

 

 

 Ik heb mijn haarstijl afgemaakt met mooie grote oorbellen. Ik ben dol op grote, kleine, glimmende, opvallende, aparte oorbellen en ik spaar ze ook. Hier heb ik een paar voorbeelden van aparte oorbellen die je updo’s compleet afmaken:
Al deze oorbellen komen van de website www.tiffanybchanel.com

 

 

 

Ze noemen ze Look At Me oorbellen. Je ziet van alles voorbij vliegen. Van pauwen vleugelstot Swaroski kristallen of buttons. Je kunt het via de website bestellen. De prijzen zijn tussen $30 dollar en $ 45 dollar per paar. Maar natuurlijk zijn er in Nederland genoeg winkels die mooie grote oorbellen verkopen bijvoorbeeld Six, Claires, Bijou Brigitte en natuurlijk H&M. Wat vind je ervan?

Lees meer blogs van Nene via haar eigen blog: www.elegancy101.blogspot.com of volg Nene op twitter: www.twitter.com/NeNe_Zien