the natural nation
Black Hair

Mooie natural hairstyles bij The Natural Nation

Er zijn maar enkele salons in Nederland die natuurlijk kroes en krullend haar zo goed begrijpen als The Natural Nation. Deze natural hair & salon spa staat voor expertise, respect, balans, zelf liefde en kennis voor zowel je haar als de natuur. Natuurlijk willen wij graag dat je kennis met hun maakt!

The Natural Nation is opgericht door Anoeska Schmidt. Nadat zij vijftien jaar geleden besloot om geen ‘eurocentrische stijlen’ meer aan te bieden in haar salon, maar zich alleen te richten op natural hair, braids en locs, maakte zij internationaal naam in de kapperswereld. Vorig jaar opende zij haar eigen salon ‘The Natural Nation’ met als doel Afrikanen en mensen uit deze diaspora te helpen van het stigma af te komen dat kroeshaar onhandelbaar en niet representatief is. En wat doet ze dat geweldig, laatst nog bij Good Hair Festival in het Tropenmuseum liet zij haar prachtige creaties zien, maar ze heeft ook al samengewerkt met bladen als Marie Claire en Cosmopolitan en stond in het Little Black Hair Book.

Laat je haar doen door Anoeska!

Een mooie natural hairstyle is voor iedereen toegankelijk. Tijdens Party Over Hair kun je namelijk tegen een gereduceerd tarief je haar laten doen door Anoeska Schmidt van The Natural Nation. En je kunt kiezen uit 5 prachtige kapsels:

Cornrows is the name

De cornrows zijn helemaal hip. Het is een prachtig kapsel, lekker simpel en ideaal voor de zomer. Je krijgt maximaal 8 rijen.

the_natural_nation

Tuck and Roll

Dit is een quick up do, pin up style, denk aan Grace Kelly!

the_natural_nation

(dit is niet door Anoeska gedaan, maar is slechts ter illustratie)

Locs up do

Met dreadlocks kan je echt hele leuke kapsels maken. Anoeska is hier echt fantastisch in. Kies een van de volgende haarstijlen of laat Anoeska gewoon zelf iets creëren.

the_natural_nation3 the_natural_nation the_natural_nation

 

Bantu knots

Een gewaagde haarstijl, maar echt super leuk! Het leuke is: als je de bantu knots losmaakt heb je hele mooie krullen. 2 kapsels in 1 dus!

the natural nation

(dit is niet door Anoeska gedaan, maar is slechts ter illustratie)

Light Trim

Het knippen van je punten is zo nu en dan echt nodig. Kroes en krullend haar knippen is voor Anoeska piece of cake!

 

Boek jouw spot!

Tijdens Party Over Hair hanteert Anoeska een uniek gereduceerd tarief van €27,50. Wil jij je haar laten doen op deze dag? Mail dan naar redactie@myblackhair.nl en boek alvast je behandeling, zodat je zeker weet dat je aan de beurt komt! Geef in je mail aan:

  • De haarstijl die je zou willen (zie hierboven)
  • Je leeftijd
  • Je haartype (kroes, krullend, dreads, etc.)

LET OP: er zijn slechts enkele plekken beschikbaar, dus wees er snel bij. Je krijgt van ons een bevestiging en een tijd. Mocht het zo zijn dat je net te laat bent, wordt je op de reservelijst geplaatst. Betaling van de behandeling geschiedt op de dag zelf.

Koop gauw je tickets voor Party Over Hair!

Je kunt deze behandeling alleen boeken als je naar Party Over Hair komt. Het leukste black hair & beauty event van Nederland ;). Koop je ticket hier. (je krijgt nog steeds 5 euro korting op de entree!)

 

foto’s: IG The Natural Nation, FB Good Hair Festival

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm