Beauty

Moederdag tips

moeder_dag

We zijn allemaal druk, druk, druk en soms vergeten we weleens aandacht te geven aan de mensen die ons veel waard zijn. En al kun je je moeder het hele jaar door verassen, tijdens Moederdag is je verassing toch net iets specialer.

Wat geef jij aan je moeder?

1. Uitje
Leuke ervaringen worden je nooit meer afgepakt. Voor een onvergetelijke Moederdag neem je je mams mee uit!

high_tea

High Tea
Muffins, scones, hartige taarten en natuurlijk thee. De high tea is een gezellig samenzijn met heerlijke lekkernijen. Door het hele land zijn er verschillende restaurants die een high tea aanbieden. Een leuke in Amsterdam vind ik de Bakkerswinkel. Leuke lokatie en goed te combineren met een bezoekje aan de Bijenkorf of andere winkels in Amsterdam. Meer locaties vind je hier.

Moederdagfeestje Tori Oso
Muziek, humor en lekker Surinaams eten. Tori Oso viert Moederdag groots met artiesten als Jetty Mathurin(cabaretière) en Murth Mossel(comedian) en live muziek van La Fiesta! Dat wordt dus veel lachen met de voetjes van de vloer. Misschien ben jij na dit feest wel een ster in latino dansen of kun je je moeder een heerlijke Afrikaanse hoofdmassage aanbieden. Want op deze dag kun je allerlei workshops volgen, samen met je moeder!

Er is nog heel veel meer te doen tijdens deze speciale moederdag. Bekijk hier het hele programma.

Datum: zondag 12 mei
Tijd: vanaf 13.00 uur
Locatie: Stadsschouwburg Utrecht, Lucasbolwerk 24, 3512 EJ Utrecht.
kosten: €19,50
Reserveren: 030-2302023 (ma t/m za: 12.00-17.00 uur)


2. Beauty
Een vrouw kan nooit genoeg beauty producten hebben. Daarom doen beauty producten het altijd goed!

beauty_massage

Boots

Boots Apotheek is er niet alleen voor je geneesmiddelen, ook op het gebied van beauty en verzorging heeft deze apotheek veel te bieden. Koop je een product uit de luxe spa collectie van Champneys? Dan krijg je een voetenscrub van dit merk cadeau.  De producten van Champneys bieden rust en ontspanning voor een meer evenwichtige levensstijl.
Ik zeg: home spa! Licht wat kaarsjes op, doe wat fruit in een schaaltje en zet een achtergrond muziekje op. Verwen je moeders voetjes met de scrub en laat haar genieten van een massage! Ze zal je dankbaar zijn.
Op zoek naar een Boots apotheek bij jouw in de buurt? Klik dan hier en bekijk ook de andere Moederdag acties.

All skins
Geen zin in een homespa? Dan bezoek je toch een echte spa! All Skins in Amsterdam biedt behandelingen speciaal voor de getinte en donkere huid (tevens ook de blanke huid). Op Moederdag kun je, samen met je moeder, gebruik maken van het arrangement voor 2 . Een gezichtsmassage en een intensieve rugmassage met ontspannende oliën. Dat is anderhalf uur puur genieten!
Voor prijzen en meer informatie: www.allskins.nl

3. Hair
Een nieuwe look of dat ene product dat je moeders haar er weer prachtig uit doet laten zien… daar zal ze vast heel blij mee zijn.

salon

Chokkas gift card
Een van de mooiste hairsalons in Nederland is Chokkas. Eigenaresse Shirley Wijngaarde heeft een enorme passie voor het kappersvak en zorgt ervoor dat je je weer herboren voelt. Is jouw moeder toe aan een geheel nieuwe look? Geef haar dan een giftcard van Chokka’s cadeau en boek samen met haar een afspraak.
Meer info: www.chokkas.nl

Sheado cadeausets
De natuurlijke haarproducten van Sheado, zijn een weldaad voor je moeders haar. De cadeauset van Sheado bevat de gehele lijn en wordt ook nog eens mooi ingepakt. Verras je moeder met de cadeauset en ze kan direct goed beginnen met de verzorging van haar haar.
Meer info: www.sheado.nl

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm