Beauty

Miss Africa Netherlands 2011

Nederland is opnieuw een missverkiezing rijker. En dit keer is het de Miss Africa Nederland Scholarship pageant.

Als onderdeel van de activiteiten ter herdenking van de Wereld Aids dag 2011, vindt op 3 december een Miss Africa Nederland Scholarship Pageant evenement plaats. Dit evenement breekt nieuwe gronden hier in Nederland. Want het is niet alleen het uiterlijk waarmee de kandidaten indruk kunnen maken op de jury. De organisatie van deze jonge missverkiezing, richt zich voornamelijk op de toekomst van Afrika en hoe jonge vrouwen hier een grote rol in kunnen spelen.

De Afrikaanse vrouw speelt een belangrijke rol in de opvoeding van haar kinderen, en de kinderen leveren een belangrijke bijdrage aan de vooruitgang van Afrika. Jammer genoeg wordt dit niet echt benadrukt. Miss Africa Nederland brengt dit onderwerp in het daglicht. Zij presenteren daarvoor een unieke gelegenheid om de educatie en professionele carrière van jonge, dynamische en enthousiaste Afrikaanse meiden aan te moedigen in een vorm van een wedstrijd.

Miss Africa Nederland strijd voor;

  • De toegang tot gezondheidszorg in Afrika;
  • Betere toegang tot onderwijs in Afrika;
  • vrouwen en Kinderrechten in Afrika;
  • Ondersteuning voor vrouwen initiatieven in Afrika

Afrika heeft duidelijk een lange weg afgelegd en heeft nog steeds veel potentieel voor groei en ontwikkeling. Door middel van Miss Africa Nederland, kijkt de organisatie uit hoe ver ze jonge vrouwen kunnen beïnvloeden en aanmoedigen om Afrika te veranderen. Zij bieden daarvoor een beurs en geven de Missen de mogelijkheid om daadwerkelijk naar Afrika te gaan en projecten op te starten.
Dit evenement is gepland op 3 december in de Atlas Party Center te Amsterdam (Buikslotemeerplein 7).

Voor meer informatie, surf je naar:

Website: www.Missafricanetherlands.com
Facebook
Twitter

Wil jij je ook opgeven als kandidaat? Neem dan contact op met de organisatie via de bovenstaande links.  Helaas kun je je niet meer opgeven voor deze Miss verkiezing.

Lees meer blogs van Nene via haar eigen blog: www.elegancy101.com of volg Nene op twitter: www.twitter.com/NeNe_Zien

 

 

 

 

 

 

 

Lees meer blogs van Nene via haar eigen blog: www.elegancy101.blogspot.com of volg Nene op twitter: www.twitter.com/NeNe_Zien