Beauty

Mijn hair & beauty verlanglijstje voor 2014

HAIR_BEAUTY_verlanglijst

Nieuw jaar, nieuwe wensen. Nou ja..eigenlijk heb ik elke dag wel 1000 wensen. En het liefst wil ik alles tegelijk. Maar laten we het maar eens rustig aan doen. Door alle blogs die ik lees en YouTube filmpjes die ik bekijk, heb ik een leuk verlanglijstje kunnen opstellen van producten die ik in 2014 zou willen hebben. So..lets start!

1. Salux wash cloth

salux_wash_cloth

Op nummer 1 staat de Salux Wash Cloth. Niet dat ik die perse als eerste wil hoor. Maar ik lees alleen maar positieve reviews over dit Japanse washandje. En wat kan er nou zo bijzonder zijn aan een washandje? Na het lezen van verschillende reviews online, ben ik toch overstag gegaan.  De Salux wash cloth is eigenlijk geen washandje, het is veel groter dan een washandje. Je kunt er gemakkelijk je rug mee wassen. Tijdens het douchen, gebruik je het samen met wat douchegel. De Salux wash cloth zorgt voor enorm veel schuim en een betere bloedcirculatie. In sommige reviews lees ik zelfs dat de huid babyzacht wordt en littekens en striae vervagen.

Ik heb mijn Salux Wash cloth al besteld via Ebay. Ik was zo’n 25 eu kwijt voor 2 washandjes incl. verzending.

2. Crochet braids

Ik ben al een tijdje op de lookout voor een leuke protectice style. Eerst dacht ik nog aan de yarn braids en de invisible marley braid, maar ik nu ga ik toch maar voor Crochet braids. Na het zien van goede YouTube filmpjes, wil ik het graag proberen. Je hoeft er niet perse voor naar de kapper, want het ziet er echt gemakkelijk uit. Ook kun je elk soort haar gebruiken (dus je kunt het zo duur maken als je zelf wilt) en als je het goed doet, oogt het ook nog eens natuurlijk.

Bij crochet braids haak je nep haar aan je eigen haar. Eigenlijk vlecht je -net als bij de installatie van een weave- je haar eerst in. Vervolgens haak je elk stukje haar aan je vlechten. Bekijk een goed instructiefilmpje hier:

Ik zit nog te twijfelen tussen Marley Hair:

Crochet_marley

en Kanekalon hair in Bohemain curl:

bohemian_curl

Als je nog goede tips hebt voor crochet braids, let me know!

3. Clarisonic

clarisonic

Ik wil echt al heel lang mijn gezicht wat beter reinigen. Eerlijk gezegd ben ik er gewoon te lui voor en wil ik altijd heel snel douchen en naar bed, na een lange dag. Maar ik heb op de een of andere manier het gevoel dat de Clarisonic daar verandering in kan brengen. Deze elektrische gezichtsreiniger krijgt ook veel lovende reviews. Het is een gezichtsborstel die heen en weer beweegt met ´300 microbewegingen per seconde´. De huid wordt 6x beter gereinigd dan met de handen alleen. En je kunt het ´s ochtends en ´s avonds gebruiken. Lijkt me echt heerlijk. Alleen de prijs. Natuurlijk. € 149 eu voor een borstel. Elektrisch, dat dan wel weer. En elke drie maanden moet je de borstel vervangen(€ 25). Deze blijft nog even op het lijstje, denk ik.

4. Dolce & Gabbana The One

dolce-gabbana-the-one

Oke, dit is niet zo heel bijzonder, want de geur is al zo oud. Maar het is echt mijn all time favorite. Het is zo’n lekker geurtje, ik herken hem in duizenden. Aangezien ik al heel lang geen geurtje voor mezelf heb gekocht, staat deze op mijn verlanglijstje voor 2014. (tip voor goedkoop parfum bestellen: parfumania.nl)

Body Sugaring

Er zijn tegenwoordig zoveel manieren om te ontharen! Het is bijna vreemd om een normaal scheermesje te kopen. Alhoewel scheren toch echt het snelst gaat, ben ik er al een tijdje vanaf gestapt. De haartjes groeien na het scheren zo snel terug! Daarnaast is het ook slecht voor je huid. De afgelopen twee jaar ben ik vaak gaan waxen. Erg pijnlijk, maar wel een heel goed resultaat. De huid is zacht en de haartjes blijven zo’n 4 weken weg. De haren die weer groeien, zijn dan ook zachter dan ‘normaal’. Maar toch merk ik de ik bij mijn laatste wax beurten heel veel ingegroeide haartjes kreeg. Lelijk is dat. Dus ben ik op zoek gegaan naar een alternatief. En ik kwam toen body sugaring tegen. Deze methode is 100% natuurlijk en geschikt voor elke huidtype. In tegenstelling tot wax, wordt de suiker niet heet gemaakt, maar wordt het gewoon op lichaamstemperatuur aangebracht. De haartjes worden bij de wortel verwijderd, waardoor je een super glad resultaat hebt. Ook groeit je haar minder snel terug. Maar het grootste voordeel is wel dat het geen pijn doet!

Je kunt body sugaring bij een salon doen, maar je kunt de suikerpasta ook kopen. Bekijk hier een filmpje over de werkwijze:

Je kan de sugarpasta ook zelf maken. Klik hier voor een instructie.

Dat was mijn lijst. Voor nu. Ik zal vast nog wel meer dingen aan mijn lijstjes toevoegen. Ik ben benieuwd welke producten/haarstijlen jij dit jaar heel graag wil proberen. Laat je me weten?

xoxo

Meg

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm