Beauty

Met Ametis Meet & Treat van je pigmentvlekken af

Pigmentvlekken zijn bruine vlekken die bij veel mensen op het gezicht, de rug en de handen voorkomen. De vlekken ontstaan voornamelijk als je veel in de zon komt. Hoe ouder je wordt, hoe meer je in de zon bent geweest, dus hoe meer kans je hebt op deze vlekken. Een donkere huid is nog gevoeliger voor pigmentvlekken. Misschien herken je wel een donkere vlek op je huid door een litteken of een puistje. Heel vervelend en het duurt ook heel lang voordat het vervaagd.

ametis_before_after2

Omdat ik zelf ook last heb van kleine vlekjes in mijn gezicht, testte ik vorig jaar de whitening huidverzorgingsproducten van Ametis. Niet omdat ik graag lichter wilde worden, maar de producten schijnen fantastisch te helpen tegen pigmentvlekken. Ik was best terughoudend, want whitening producten hebben bij mij geen goede naam. Maar de huidcoach van Ametis, Tamara de Vries, legde me uit dat hun producten voornamelijk te gebruiken zijn om hyperpigmentatie en een onregelmatige huid met pigmentvlekjes tegen te gaan en de huid egaal te maken. Tamara: ”Ik denk dat er negatief naar whitening producten wordt gekeken, vanwege de vele agressieve producten die op de markt te verkrijgen zijn. De whitening cream van Ametis is overigens op natuurlijke basis en de huidskleur wordt niet lichter dan de oorspronkelijke huidskleur, dus geen masker effect! Dit betekent dat alleen de onregelmatigheden worden aangepakt.”

Mijn ervaring met de producten waren heel positief! Het hele verslag met voor en na foto’s lees je hier.

Ametis Meet & Treat

ametis1

Heb jij, net als ik, ook last van pigmentvlekken? Of ben je op zoek naar goede huidverzorging voor de donkere huid? Kom dan naar Ametis Meet & Treat workshop tijdens Party Over Hair! Tijdens deze workshop maak je kennis met de huidcoaches van Ametis, die gespecialiseerd zijn in de donkere huid. Je kunt specifieke huidvragen stellen en je gaat ook echt aan de slag met de producten van Ametis. Zo kun je direct het resultaat zien en voelen.

De GRATIS workshop duurt 45 minuten en is voor maximaal 20 personen. Kaartjes voor Party Over Hair kun je hier bestellen. Bij aankomst op het event, kun je je opgeven voor de workshop. Wees dus op tijd!

Bekijk alle updates over Party Over Hair op deze pagina en check de Party Over Hair FB pagina.

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm