Fashion

Mercedes Benz Fashion Week Amsterdam: Streetstyle

MBFW_streetstyle_c

Wat vliegt de tijd! Het is alweer tijd voor de tweede Mercedes Benz Fashion Week van dit jaar. Een week waarop je volop mode inspiratie op kunt doen. Fashion blogger Larissa van From Hats To Heels bezoekt veel shows en zal ons op de hoogte houden van alle ins and outs!

Natuurlijk is er ook dit seizoen op de sidewalk weer bijna net zoveel mode te spotten als op de catwalk. Modeminnend Nederland trekt massaal de beste ootd’s(Outfit Of The Day’s) uit de kast om elkaar te imponeren en inspireren.

Als je een half uurtje buiten staat op het Westergasterrein, kun je moeiteloos de laatste trends benoemen, maar wordt je ook vooral verrast door mooie creaties en een vernieuwende kijk op mode en het combineren van verschillende items.

Een deel van deze streetstyle foto’s maakte ik vlak voor de show van Lichting, een show waarbij jong modetalent – letterlijk de nieuwe lichting mode designers, die net zijn afgestudeerd aan de Akademie – de kans krijgen om hun ontwerpen tentoon te stellen. Ik vermoed dan ook dat er op het terrein vooral veel klasgenoten van de ontwerpers aanwezig waren, die duidelijk een eigen kijk hebben op mode.

Wat mij opviel? Ondanks het vele zwart, bleek er ook ruimte voor prints. Belangrijker in de outfits blijkt echter de combinatie van verschillende stoffen. Los vallend chiffon is een favoriet. Maar ook de aandacht voor innovatieve vormen staat centraal.

MBFW_streetstyle10 MBFW_streetstyle9 MBFW_streetstyle8 MBFW_streetstyle7 MBFW_streetstyle6 MBFW_streetstyle5 MBFW_streetstyle4 MBFW_streetstyle3 MBFW_streetstyle2 MBFW_streetstyle1

 

Meer fashion nieuws lees je op www.fromhatstoheels.com

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm