Fashion

Mercedes Benz Fashion Week Amsterdam: Knappe koppen & heerlijke hoofddeksels

mercedes_benz_fashion_week_c

Het kan je niet ontgaan zijn. Sinds deze week is de Mercedes Benz Fashion Week Amsterdam in volle gang. Grote Nederlandse ontwerpers als Ilja Visser, Matthijs, Winde Rienstra en Tony Cohen showen er hun nieuwe collecties. Maar er is ook plaats voor jong en nieuw talent als Ratno Ho, Alexandra Frieda en Maison de Faux.
De fashionweek is natuurlijk een week waarop je volop inspiratie kunt op doen. Fashion blogger Larissa van From Hats To Heels bezoekt veel shows en zal ons op de hoogte houden van alle ins and outs.

Larissa: “Ondanks de nuchtere Nederlandse mentaliteit ziet men tijdens Fashion week veel stijlvolle outfits voorbij komen. Belangrijk accent lijkt dit jaar te liggen op de accessoires: statement kettingen, eye-catching horloges of een opvallende tas.

Op zoek naar mooie kapsels tijdens de Amsterdam Fashion Week, spotte ik dan ook met name mooie haaraccessoires en hoofddeksels. Ook de mannen waren hierin thuis en lieten hun style spreken met een hoed of pet. Van bowler hats tot snapbacks: de hoofdaccessoire kan het geheel net compleet maken.

Ondanks dat petten en hoeden in het verleden vooral werden gedragen om het hoofd warm te houden tijdens koude winterdagen of te beschermen tegen de felle hitte van de zon, heeft de hoed tegenwoordig niet meer slechts een functionele waarde. “Ik had vandaag een bad hair day, maar door mijn hoed is daar niets meer van te zien en kan ik alsnog fashionable voor de dag komen,” aldus een bezoeker van Fashion Week Amsterdam.”

mercedes_benz_fashion_week9

mercedes_benz_fashion_week8 mercedes_benz_fashion_week7

mercedes_benz_fashion_week6 mercedes_benz_fashion_week5

mercedes_benz_fashion_week4 mercedes_benz_fashion_week3

mercedes_benz_fashion_week2

mercedes_benz_fashion_week1

Geef jij je outfit & je haar deze winter ook extra persoonlijkheid met behulp van een hoed of haar accessoire of zijn deze niet aan jouw hairdo besteed?

Geschreven door Larissa Bruin. Meer fashion nieuws lees je op www.fromhatstoheels.com

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm