Beauty

Meet the Vlogger | Raïssa Levant

Wist je dat The Bloggers Page al 44 bloggers en 8 vloggers telde? Zoveel mooie meiden! En er zitten vast wel een aantal tussen die jou iets kunnen leren, jou kunnen inspireren of jou gewoon kunnen entertainen. Om alvast kennis te maken met al deze black hair & beauty bloggers en vloggers, hebben we hen 15 vragen voorgelegd. Dus: Meet the Vlogger: Raissa Levant
blogger_raissa_levant1
1. Waarom ben jij gaan bloggen/vloggen?
“Ik ben gaan vloggen omdat er op dat moment geen donkere Nederlandse vloggers waren. Ik wilde mij graag identificeren met de vrouwen hier in NL en was benieuwd naar welke producten zij gebruiken. Heel fijn om te zien dat er steeds meer bijkomen.”
2. Welke blogs bekijk je dagelijks?
“Te veel om op te noemen. Ben op zoveel bloggers geabonneerd. Ik kijk elke ochtend wel of er nieuwe video’s zijn geupload.
3. Wat is jouw favoriete haarstijl?
“Mijn favoriete haarstijl is de flat twistout. Lekker makkelijk en staat mooi.”
4. Van welke haarstijl heb je spijt?
“Ik heb eigenlijk geen spijt van een haarstijl. Ik heb ervan geleerd als het geen succes was. Ooit wel en kapsel gehad waar ik  op Butch leek. Ik  heb letterlijk op centraal station staan janken, maar ik weet juist dat ik dat nooit meer moet doen. Ik heb wel spijt van een behandeling. Maar goed, ook door dat te doen weet ik nu wat mijn haar wel en niet aankan.”
5. Wat was het laatste haar/beauty/fashion product dat je hebt gekocht?
“Op vakantie afgelopen januari heb ik een deep condidioner van Elasta QP gekocht. Een grote pot voor weinig geld :). Mijn haar zit op dit moment nog in Havana twists, dus heb het nog niet kunnen gebruiken, maar ik ben heel benieuwd.”
6. Als je moest kiezen tussen ongekamd haar of geen make up op, wat zou je kiezen?
“Haha, ik ga denk ik van de de 7 dagen per week, 7 dagen zonder make up de deur uit naar mijn werk. Als ik iets leuks heb, doe ik wel meer moeite. Ik heb er totaal geen moeite mee om zonder make up de deur uit te gaan. In mijn natural state is mijn haar meestal wel netjes. In een protective style meestal in een knot op m’n hoofd of los.”
blogger_raissa_levant3
7. Welk haartype heb jij?
“Ik heb haar type 4B/C.”
8. Welke haarproducten kan je niet zonder?
“Ik kan niet zonder m’n ecostyler gel. Ook de reconstructive conditioner van Shea Moisture is een vast product. Jammer genoeg is deze bijna op en de producten van Shea Moisture zijn niet goedkoop.”
9. Welk beautyproduct kan je niet zonder?
“Labello. Ik kan echt niet zonder Labello of Purol of wat whatever voor mijn lippen … In elke jas, tas, alle ruimtes in m’n huis heb ik wel een potje of stick liggen. Ik ben ook dol op nagellak. Alle kleuren van de regenboog, I love it!”
10. Welk fashion item kan je niet zonder?
“Ik kan niet zonder mijn zwarte leren jasje (die nu bij mijn fantastische kleren maker is, snik snik). En in de zomer kan ik niet zonder mijn maxi jurken en rokken. Ze staan super leuk en ik voel me er heerlijk in. Ik hoef ook niet altijd mijn buik in te houden hahaha …”
blogger_raissa_levant2
11. Wat is je duurste fashion/beauty/hair aankoop ooit?
“Mijn winterjas was niet goedkoop. Maar ik moest er van mezelf minimaal 3 jaar mee doen om mijn centjes er goed uit te halen en dit is ook jaar 3 … Dus dan valt het wel weer mee toch …”
12. Wat staat er op je verlanglijstje ?
“Een Michael Kors horloge”
13. Wat doe je naast het bloggen?
“Ik ben Office Manager en Management Assistent bij een Media Management Bureau in Amsterdam.”
14. Welke vraag wordt jou als blogger vaak gesteld?
“Er worden eigenlijk bijna geen vragen gesteld. Wel leuke opmerkingen over mijn video’s.”

15. Wie is jouw haarstijl icoon/ beauty style icoon/ fashion style icoon?
Iknowlee, Fushion of Cultures en Carmen van MyNaturalSistas zijn mijn haircrushes.”
16. Wat is het leukste wat je hebt meegemaakt als blogger?
“Ik vond het zo leuk dat iemand een verzoek had voor een bepaalde video. Ik heb deze ook met plezier gemaakt :)”
Benieuwd naar de blogs van Tewatha? Ga snel naar haar Youtube Kanaal!

Volgende week in Meet The Blogger:  Iraida Clare. Bekijk nog meer bloggers en vloggers op The Bloggers Page

 

Vond je dit artikel interessant? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt elke week dé blackhair & beauty nieuwtjes!

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm