Black Hair

Meet the blogger | Saffira van 4RA

Wist je dat The Bloggers Page al 56 bloggers en 10 vloggers telde? Zoveel mooie meiden! En er zitten vast wel een aantal tussen die jou iets kunnen leren, jou kunnen inspireren of jou gewoon kunnen entertainen. Om alvast kennis te maken met al deze black hair & beauty bloggers en vloggers, hebben we hen 15 vragen voorgelegd. Dus: Meet the blogger Saffira van 4RA.

1. Waarom ben jij gaan bloggen/vloggen?

“Ik deel graag mijn passie voor voeding en sport. Ik weet dat veel vrouwen moeite hebben om aan vechtsporten of krachttraining mee te doen. Ik probeer op een laagdrempelige manier mijn volgers hiervoor te motiveren. Daarnaast schrijf en geef ik workshops zoals bij het #DARE event over voeding. Met als nadruk bewust worden van wat je eet en wat er in je voeding zit. Hierdoor zou men dan zelf instaat moeten zijn om de juiste keuzes te maken. Het gaat voornamelijk om conserveringsmiddelen, kleur- en smaakstoffen (e-nummers).”

2. Welke blogs bekijk je dagelijks?

“Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet dagelijks blogs lees. Mijn favoriete bloggers volg ik wel via Instagram.”

3. Wat is jouw favoriete haarstijl?

“Mijn favoriete haarstijl is denk ik met stip op nummer 1 A “FRO” The bigger the better!”

FRO_4ra

4. Van welke haarstijl heb je spijt?

“Spijt vind ik voor mij niet het juiste woord. Ik denk eerder aan een “wijze les” en dat is wel echt mijn laatste kleuring (super blond). Doordat het zo blond was en veel te droog, was ik genoodzaakt om mijn haar te knippen. Iets wat ik wel heel erg zonde vond. Maar nu het eenmaal geknipt is, vind ik het ook heel stoer.”

blond_4ra

5. Wat was het laatste haar/beauty/fashion product dat je hebt gekocht?

“Ik ben helemaal weg van alle producten van Sheamoister, en met name de “curl enhancing smoothie”. Dit is denk ik een van de producten die ik dan ook het meest koop.”

 6. Als je moest kiezen tussen ongekamd haar of geen make up op, wat zou je kiezen?

“Ik zou kiezen voor geen make up. Ik ben echt een voorstaander van “als je haar maar goed zit” :)”

7. Welk haartype heb jij?


“Ik zou het echt niet weten. Ik heb meerdere types door elkaar. Maar als ik dan toch een antwoord moet geven, denk ik iets tussen een 3B en 4A.”

8. Welke haarproducten kan je niet zonder?

“Mijn homemade shea butter mix en natuurlijk de “curl enhancing smoothie”.

 9. Welk beautyproduct kan je niet zonder?

“Mijn blog gaat over een gezonde levensstijl en e-nummer vrij leven (althans zoveel mogelijk) Dit voer ik ook door in mijn haar en beauty producten. Ik maak daarom ook graag mijn eigen haar en beauty producten. De 4 producten waar ik echt niet zonder kan zijn: Mijn homemade shea butter mix/ 4ra’s lipbalsem / homemade deodorant en Amandel olie.”

4rasCosmo_4ra

 10. Welk fashion item kan je niet zonder?

“Sneakers! Ik ben echt een sneaker lover. De juiste lingerie is iets wat echt een must is voor elke vrouw. En zeker voor mij. hoe leuk een top ook is met een verkeerde BH ziet niemand dat. Dus mijn tip is dan ook naar alle vrouwen: investeer in je ondergoed!”

Sneakers_4ra

11. Wat is je duurste fashion/beauty/hair aankoop ooit?

“Zo, dat is denk ik mijn LV portemonnee. Die was wel echt super duur. Voor beauty en haar heb ik niet echt hele schokkende aankopen gedaan.”

 12. Wat staat er op je verlanglijstje ?

“Ik zou heel graag meer willen reizen zodat ik me meer kan verdiepen in verschillende keukens en culturen. Maar het allerliefste van mijn hobby mijn werk maken.”

 13. Wat doe je naast het bloggen?

“Nou, ik heb een aantal titels 😉 Maar de belangrijkste is Moeder en Vrouw van 2 prachtige kinderen en een super leuke man. Maar ik verdien mijn euro’s met de functie als parttime commercieel Accountmanager in de Affiliate marketing.

14. Welke vraag wordt jou als blogger vaak gesteld?

Mag ik met je trainen of wil je mijn coach zijn?. Dat zijn vragen die ik wel vaak voorbij hoor komen. En dat motiveert mij alleen maar meer om dit te doen. En daarmee hoop ik ook de drempel te verlagen voor veel vrouwen.”

 15. Wie is jouw haarstijl icoon/ beauty style icoon/ fashion style icoon?

“Ik hou heel erg van dat wat dicht bij mij staat. Daarmee bedoel ik qua haarstijl maar ook qua motto. Ik ben echt verliefd op de FRO van Taren Guy. Die vind ik echt super! Ik hoop ooit dat mijn haar zo lang zal zijn als die van Hey fran Hey. Ik hou echt van natuurlijke schoonheid.”

 16. Wat is het leukste wat je hebt meegemaakt als blogger?

“Het ontmoeten van mensen en met mensen in gesprek gaan, die de zelfde passie delen. Of het nu andere bloggers zijn of dat het levensgenieters zijn. Het delen van kennis en het op doen van inspiratie, dat vind ik het aller leukste aan het bloggen.”

Nieuwsgierig naar de blogs van Saffira? Ga snel naar www.4ra.nl

Meer bloggers vind je op The Bloggers Page

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;)Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm