Black Hair

Meet the blogger | Ricky And Noya

Wist je dat The Bloggers Page al 69 bloggers en 12 vloggers telt? Zoveel mooie meiden! En er zitten vast wel een aantal tussen die jou iets kunnen leren, jou kunnen inspireren of jou gewoon kunnen entertainen. Om alvast kennis te maken met al deze black hair & beauty bloggers en vloggers, hebben we hen 15 vragen voorgelegd. Dus: Meet the blogger: Noya van Ricky and Noya.

1. Waarom ben je gaan bloggen?rickyandnoya4
“Ricky en ik delen allebei een passie voor schrijven. We waren beide opzoek naar iets waarin wij onze creativiteit konden uiten. Dus besloten wij samen een blog te starten. Rickyandnoya.com is inmiddels echt ons kindje geworden.”

2. Welke blogs bekijk je dagelijks?
“De blogs die ik dagelijks bekijk zijn Necole Bitchie, MyBlackhair.nl en NSMBL.”

3. Wat is jouw favoriete haarstijl?
“Ik draag regelmatig pruiken. Mijn favoriete stijl is lang, stijl en met een midden scheiding.”

4. Van welke haarstijl heb je spijt?
“Ongeveer 2 jaar geleden besloot ik mijn haar weer te relaxen. Iets waar ik veel spijt van heb. Mijn haar was namelijk na een lange tijd weer lang en gezond. Een paar maanden nadat ik mijn haar had gerelaxed besloot ik box braids te zetten. Iets wat ik nooit had moeten doen. Mijn haar was op dat moment erg zwak geworden en de box braids waren veel te zwaar voor mijn haar. Mijn haar brak zo erg af dat ik er een kale plek op mijn hoofd aan overhield. Uiteindelijk heb ik er toen voor gekozen om een big chop te doen.”

5. Wat was het laatste haar/beauty/fashion product dat je hebt gekocht?rickyandnoya2
“Ik ben de laatste tijd steeds meer met make-up bezig. Mijn favoriete merk is MAC. Het laatste wat ik van MAC kocht, was de Pro Longwear SPF10 Foundation en MAC Prep + Prime Fix +.”

6. Als je moest kiezen tussen ongekamd haar of geen make up op, wat zou je kiezen?
“Dan kies ik voor geen make-up. Ik ben een echte make-up rookie dus deze keuze is niet zo moeilijk. Ik zorg er altijd voor dat mijn haar goed zit. Mijn haar staat op de eerste plek, dan mijn outfit en als laatst mijn make-up.”

7. Welk haartype heb jij?

“Sinds mijn big chop is de textuur van mijn haar erg veranderd, maar ik denk dat ik haartype 4B-4C heb.”

8. Welke haarproducten kan je niet zonder?
“I am a hairproduct junkie!! Haha maar hetgeen waar ik echt niet zonder kan is mijn kokoshaarvet van Palmer´s.”

9. Welk beautyproduct kan je niet zonder?
“Mijn Hema wenkbrauwpotlood. Deze lijkt altijd overal uitverkocht te zijn. Dus als ik deze eindelijk een keer tegen kom, dan koop ik meteen een voorraad. Eyebrows gotta be on fleek!

 10. Welk fashion item kan je niet zonder?
“Zwarte skinny jeans. Ik draag dit het liefst elke dag.”

11. Wat is je duurste fashion/beauty/hair aankoop ooit?
“Dat moeten wel mijn weaves zijn. Ik heb een mini collectie. Je kan eigenlijk wel zeggen dat ik verslaafd ben aan weaves en dat is niet goedkoop.”

12. Wat staat er op je verlanglijstje ?rickyandnoya1
“Mijn rijbewijs!!”

13. Wat doe je naast het bloggen?

“In September ga ik weer studeren. Tot die tijd werk ik part-time in een kledingwinkel. Verder vind ik het leuk om pruiken te maken.”

14. Welke vraag wordt jou als blogger vaak gesteld?
“Hoeveel bezoekers heeft jou blog?”

15. Wie is jouw haarstijl icoon/ beauty style icoon/ fashion style icoon?
Lupita Nyong´O. Alles aan deze vrouw is prachtig. Maakt niet uit wat zij aantrekt. Zij ziet er altijd beeldschoon uit.”

16. Wat is het leukste wat je hebt meegemaakt als blogger?
“Ricky en ik bloggen nog niet zo heel lang. Dus het feit dat wij als beginnende bloggers op The Bloggers Page staan, tussen al die ervaren blogggers, is super tof!”

 

Nieuwsgierig naar de blogs van Ricky en Noya? Ga naar www.rickyandnoya.com. 

Meer bloggers vind je op The Bloggers Page

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm