Black Hair

Meet the blogger | Queen au Naturelle

queen_au_naturelle_c

Wist je dat The Bloggers Page al 56 bloggers en 10 vloggers telde? Zoveel mooie meiden! En er zitten vast wel een aantal tussen die jou iets kunnen leren, jou kunnen inspireren of jou gewoon kunnen entertainen. Om alvast kennis te maken met al deze black hair & beauty bloggers en vloggers, hebben we hen 15 vragen voorgelegd. Dus: Meet the blogger Queen van Queen au Naturelle

1. Waarom ben jij gaan bloggen/vloggen
“Ik ben gaan bloggen/vloggen omdat ik schrijven hartstikke leuk vind en ik heb een vriend die altijd tegen mij zegt dat ik een boek moet schrijven. Hij vind dat ik goed schrijf (Engelstalig) en hij zou mijn boek zeker kopen. Na een paar blogs te hebben gelezen op het internet, zei ik tegen mezelf ‘oh dat kan je ook gaan doen aangezien je schrijven zo leuk vindt’. Een boek schrijven zie ik nog niet gebeuren, maar maybe in de toekomst…You never know. Vooral door mijn natural hair journey heb ik de beslissing genomen om te gaan bloggen, want ik wil dit gewoon delen met mijn natural sisters die ook kroeshaar hebben. Daarnaast vind ik foto’s en video’s maken zo leuk dat ik mijn eigen Youtube kanaal heb gemaakt waar ik mijn video’s deel met andere naturalistas.”

2. Welke blogs bekijk je dagelijks?
“Ik moet eerlijke zeggen dat ik nu pas weet over het bestaan van een paar Nederlandse blogs nadat ik via Google op de hoogte kwam van myblackhair.nl. Hiervoor bezocht ik Engelstalige blogs, maar dit is ook niet dagelijks en myblackhair.nl is de enige Nederlandse blog waar ik vaker een kijkje neem. Ik kijk echter dagelijks naar Youtube kanalen.”

3. Wat is jouw favoriete haarstijl?
“Mijn favoriete haarstijl is een high puff/bun of een afro.

Dit is mijn haargroei na mijn tweede Big Chop…Completely bald.

queen_au_naturelle1

Tweede big chop

queen_au_naturelle2

afro na 14 maanden

queen_au_naturelle3

4. Van welke haarstijl heb je spijt?
“Ik heb spijt van het feit dat ik mijn natuurlijke haar vorige jaar heb geverfd. Dit heeft o.a. ertoe geleid dat ik drie maanden geleden een derde Big Chop heb gedaan.”

5. Wat was het laatste haar/beauty/fashion product dat je hebt gekocht?
“Het laatste haarproduct dat ik heb gekocht is Coconut Oil en Aunt Jackie’s Curls & Coils Curl La La.”

 

 

queen_au_naturelle7

6. Als je moest kiezen tussen ongekamd haar of geen make up op, wat zou je kiezen?
“Ik zou zeker kiezen voor geen make-up, want ik draag sowieso niet veel make-up.”

7. Welk haartype heb jij?
“Ik ben niet iemand die zich bezig houdt met het haar type systems maar ik denk dat ik haartype 4b en 4c heb.”

8. Welke haarproducten kan je niet zonder?
“Het is geen haarproduct maar water. Mijn haar heeft dagelijks water nodig voor moisture.”

queen_au_naturelle6

9. Welk beautyproduct kan je niet zonder?

“Ik kan niet zonder lipstick. I love me some bold lipstick.”

10. Welk fashion item kan je niet zonder?

“Ik kan niet zonder sieraden en vooral oorbellen. De deur uitgaan zonder oorbellen is a big NO.”

11. Wat is je duurste fashion/beauty/hair aankoop ooit?
“Mijn duurste beauty aankoop is MAC o.a. foundation en lipstick. Ik moet eerlijke zeggen dat toen ik dit voor het eerste kocht, ik een beetje in schok was van de prijzen lol. Ik droeg namelijk nooit make-up, behalve af en toe eyeliner en lipgloss. Maar toen ik mijn tweede big chop deed, had ik zoiets van now you have to spice your look by wearing make up. Ik ben sindsdien een MAC/make-up lover en vooral de lipsticks. Ik ben ook sinds 3 dagen in het bezit van een Canon 700D – mijn allereerste DSLR – wat ik best duur vind, maar ik vind het super fijn dat ik eindelijk mijn eigen DSLR camera in bezit heb.”

 12. Wat staat er op je verlanglijstje?
“Ik wil eind dit jaar een MacBook Pro met Retina-Display in bezit hebben.”

 13. Wat doe je naast het bloggen?
“Naast het bloggen ben ik een trotste moeder van mijn zoon die nou een jaar oud is en he means the world to me. Ik neem het moederschap heel serieus en zie het als mijn allereerste en belangrijkste taak in mijn leven. Daarnaast, studeer ik en ik maak ook youtube video’s wat ik heel erg leuk vind.”

 14. Welke vraag wordt jou als blogger vaak gesteld?
“Waarom ben ik gaan vloggen op youtube?”

 15. Wie is jouw haarstijl icoon/ beauty style icoon/ fashion style icoon?
“Mijn haarstijl iconen zijn Aevin Dugas & Solange.”

16. Wat is het leukste wat je hebt meegemaakt als blogger?
“Het leukste wat ik heb meegemaakt als blogger/vlogger is dat ik via mijn Youtube video’s veel positieve comments krijg van mensen die zeggen dat ze veel hebben aan mijn video’s. Het betekent zoveel voor mij om iets te kunnen betekenen voor een andere, en wat ben ik blij dat dit ook mogelijk is via mijn Youtube kanaal waar ik mensen uit de hele wereld kan bereiken.”

Benieuwd naar de blogs van Queen? Lees meer op queenaunaturelle.blogspot.nl en bekijk haar video’s op haar Youtube kanaal.

Meer bloggers vind je op  The Bloggers Page

 

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm